home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Εικόνες: Θάμπωσε το Ναύπλιο με την ομορφιά του το ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο Wind Surf – Με λάντζες οι επιβάτες στην πόλη

Το επιβατικό πλοίο με σημαία Μπαχάμες είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλοία του είδους του παγκοσμίως

Το μεγαλύτερο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο έφτασε το Σάββατο ανοιχτά του λιμανιού του Ναυπλίου, θαμπώνοντας με την ομορφιά του, όσους το έβλεπαν από την πόλη. μπορεί το βάθος του λιμανιού του Ναυπλίου να μην επιτρέπει σε τέτοιου μεγέθους πλοία να φτάνουν στην προβλήτα, αλλά παρόλα αυτά η πρωτεύουσα της Αργολίδας συνεχίζει να αποτελεί δημοφιλή προορισμό για την κρουαζιέρα.

Αρκετοί από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, αναγκαστικά κατέβηκαν στο λιμάνι με λάντζες και άλλοι περιηγήθηκαν στο Ναύπλιο, ενώ αρκετοί επέλεξαν να πάνε οδικώς σε κοντινούς αρχαιολογικούς προορισμούς και αξιοθέατα.

Τα πέντε ευμεγέθη κατάρτια του Wind Surf και τα 8 καταστρώματα του, αποτελούν σήμα κατατεθέν ενώ το μήκος του φτάνει τα 187 μέτρα.

Η παρουσία του επιβλητικού κρουαζιερόπλοιου Wind Surf, με σημαία Μπαχάμες τραβάει την προσοχή των πολιτών, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του Δημήτρη Μπέκα, που φιλοξενεί ο anagnostis.org

Κρουαζιερόπλοιο wind surf στο Ναύπλιο / ΦΩΤΟ Δημήτρης Μπέκας
Κρουαζιερόπλοιο wind surf στο Ναύπλιο / ΦΩΤΟ Δημήτρης Μπέκας

Το τεράστιο πολυτελές ιστιοφόρο διαθέτει 170 δωμάτια, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 342 επιβάτες ενώ το προσωπικό φτάνει τα 210 άτομα.

Το παρθενικό ταξίδι του πλοίου πραγματοποιήθηκε το 1990 με την ονομασία La Fayette ενώ στην συνέχεια και μέχρι το 1998 ταξίδευε ως Club Med 1.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button