home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Απόβαση στην Αρβανιτιά ανάμεσα στους λουόμενους

Περνούσαν τα βοηθητικά σκάφη θέτοντας σε κίνδυνο όσους έκαναν μπάνιο στην πλαζ
Σκάφη στην Αρβανιτιά

Η απαγόρευση των σκαφών να πλησιάζουν στην ακτή περνώντας μάλιστα ανάμεσα σε λουόμενους, δεν ίσχυσε το απόγευμα της Τρίτης στη δημοφιλή πλαζ της Αρβανιτιάς, στο Ναύπλιο, με τους τουρίστες να κάνουν «απόβαση» στη ακτή.

Τα βοηθητικά σκαφάκια των ιστιοφόρων και τουριστικών σκαφών  – που είχαν δέσει ανοιχτά της πλαζ – πηγαινοέρχονταν με αναμμένες τις μηχανές ανάμεσα στους λουόμενους, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να διαμαρτυρηθούν ή και να διακόψουν το μπάνιο τους, αφού φοβήθηκαν μην γίνει κάποιο ατύχημα. Παρόλα αυτά – όπως λένε -, το λιμενικό δεν φάνηκε στη θαλάσσια περιοχή, για να επιβάλει την τάξη

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα οι λουόμενοι και τις απέστειλαν στο anagnostis.org για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους.

Η απόβαση των τουριστών στην πλαζ της Αρβανιτιάς με τα μικρού μεγέθους τέντερ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες διήρκησε για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση στη δημοφιλή και ήσυχη παραλία του Ναυπλίου, θέτοντας σε κίνδυνο όσους έκαναν μπάνιο.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ανδρέας Γκικας

    Κ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ? ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ?..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΡΟΣΕΓΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ…ΑΜΑΝ ΠΙΑ

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis