home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρεμιέρα με ματσάρες

Αγωνία τέλος! Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι εδώ! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης ανοίγει την αυλαία της το διήμερο 6-7 Σεπτεμβρίου και προσκαλεί όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν επικές μονομαχίες και ένα μεγάλο υπερθέαμα.

Η κληρωτίδα είχε κέφια, έφερε πολύ δυνατούς ομίλους και η πρεμιέρα έχει στο πρόγραμμά της σπουδαία ματς. Η πιο σημαντική αναμέτρηση της Τρίτης(6/9) είναι αυτή ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Γιουβέντους. 

Η παρέα του Μέσι, του Εμπαπέ και του Νεϊμάρ θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση, ενώ παράλληλα θα επιδιώξουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους πως η ομάδα του Παρισιού φέτος είναι για μεγάλα πράγματα. Η Γιουβέντους από την άλλη, θέλει να αφήσει πίσω της τις αποτυχημένες σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κάνει όχι ένα, αλλά πολλά βήματα μπροστά. Με μπροστάρη τον Βλάχοβιτς, η ομάδα του Τορίνο θα διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου και για να το καταφέρει αυτό πρέπει να πάρει αποτέλεσμα από το Παρκ ντε Πρενς.

Το δεύτερο μεγάλο ματς του διημέρου διεξάγεται την Τετάρτη(7/9) στην πόλη του Μιλάνο. Η Ίντερ διασταυρώνει τα ξίφη της με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν έχει πλέον στο ρόστερ της τον Λεβαντόφσκι αλλά έχει τον Σαντιό Μανέ. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τη Μίλαν για το ιταλικό πρωτάθλημα και θέλει να αποζημιώσει τους φιλάθλους της με μια νίκη συνοδευόμενη από μια καλή εμφάνιση. Για την Μπάγερν το παιχνίδι στο Μεάτσα είναι το πρώτο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς. Είναι εν ολίγοις ένα crash test για τους Βαυαρούς ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Αυτά τα δύο σπουδαία ματς προσφέρονται για στοιχηματισμό και υπάρχουν προγνωστικά για όλα τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση των μεγάλων αστεριών προσφέρει συγκινήσεις, απίθανα γκολ, ανατροπές και γενικότερα εικόνες ποδοσφαιρικής μαγείας. Το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται συναρπαστικό. Ας το απολαύσουμε!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button