Home design
home design 800x400

Θρίλερ στο Ναύπλιο: Ληστές μπήκαν σε σπίτι και φίμωσαν ζευγάρι με μικρό παιδί – Ο ληστής συνελήφθη μετά από εγκεφαλικό

Οι κάτοικοι όλης της γειτονιάς, αλλά και οι ντόπιοι στο Ναύπλιο, είναι ανάστατοι, στο άκουσμα της είδησης
Αστυνομία

Τρόμος σε διαμέρισμα στο Ναύπλιο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν δύο ληστές, με απειλή όπλου μπούκαραν σε διαμέρισμα, όπου διαμένει ένα νεαρό ζευγάρι με το ανήλικο παιδί τους, για να τους ληστέψουν.

Οι δράστες, φίμωσαν το αντρόγυνο που έζησε ένα θρίλερ και ανενόχλητοι πήραν χρήματα που βρήκαν στο σπίτι και άλλα πράγματα αξίας, χωρίς να πειράξουν ωστόσο το μικρό παιδί. Το περιστατικό που τρόμαξε την οικογένεια σε φιλήσυχη γειτονιά της Πρόνοιας, είχε και συνέχεια. Να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και οι ληστές μπήκαν σε αυτό, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφού η οικογένεια κοιμόταν.

Οι γονείς, μόλις κατάφεραν να ελευθερωθούν έβαλαν τις φωνές, για να ακούσει η γειτονιά τί συνέβη και ειδοποιήθηκε η αστυνομία στις 7 το πρωί του Σαββάτου, για να ακολουθήσει μεγάλη κινητοποίηση, με περιπολικά και μοτοσυκλέτες. Γρήγορα εντοπίστηκαν τα ίχνη των δραστών σε κοντινή περιοχή.

Οι δύο ληστές κινούνταν στη διπλανή γειτονιά του Συνοικισμού και χωρίς να προλάβουν να αντισταθούν, συνελήφθησαν. Στη θέα ωστόσο των αστυνομικών ο ένας από τους δράστες άρχισε να μην αισθάνεται καλά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, έχοντας υποστεί εγκεφαλικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι διασωληνωμένος. Στο νοσοκομείο οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο δεύτερος ληστής μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κρατείται.

Οι φερόμενοι ως δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι αλλοδαποί, από το Μαυροβούνιο. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, ενώ οι κάτοικοι όλης της γειτονιάς, αλλά και οι ντόπιοι στο Ναύπλιο, είναι ανάστατοι, στο άκουσμα της είδησης.

Από την αστυνομία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες, εκτός από την επιβεβαίωση της ληστείας και τη σύλληψη των δύο δραστών.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis