home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καταδίωξη θρίλερ στο Ναύπλιο: Το θύμα κυνήγησε τους ληστές πριν φτάσει η αστυνομία

Ο ένας από τους δράστες έπαθε εγκεφαλικό και τον βοήθησαν οδοκαθαριστές χωρίς να ξέρουν ότι είναι ληστής

Στην διασταύρωση της οδού Άργους με την Χαρίλαου Τρικούπη στο Ναύπλιο σταμάτησε ο ένας από τους δυο ληστές, παθαίνοντας εγκεφαλικό. Είχαν ληστέψει σπίτι στην Πρόνοια τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οδοκαθαριστές που περνούσαν εκείνη την ώρα έσπευσαν να τον βοηθήσουν χωρίς να γνωρίζουν ότι ήταν ο ληστής. Εν τω μεταξύ, ένα από τα θύματα, ο γιος της οικογένειας, με τα εσώρουχα έτρεχε πίσω από τους δράστες. Έκπληκτοι ,όσοι κινούνταν στο Ναύπλιο εκείνη την ώρα, παρακολουθούσαν την σκηνή, με το θύμα να τρέχει πίσω από τους δύο άντρες φωνάζοντας ληστεία.

Ληστεία θρίλερ στο Ναύπλιο

Ένα θρίλερ έζησε μια οικογένεια στο Ναύπλιο, όταν δυο ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν. Οι δράστες, απειλώντας με όπλο το ανδρόγυνο και τον γιό τους, τους έδεσαν τα χέρια με δεματικά και έκλεψαν ανενόχλητοι χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Αμέσως μόλις κατάφεραν να λυθούν ο γιος της οικογένειας δεν πρόλαβε ούτε τα ρούχα του να φορέσει και έτρεξε γυμνός, φορώντας μόνο το εσώρουχό του, και με τα χεριά του δεμένα πίσω, για να πιάσει τους επίδοξους ληστές. Ταυτόχρονα και οι γονείς βγήκαν και φώναζαν βοήθεια ξεσηκώνοντας όλη την γειτονιά στο πόδι.

Οι κάτοικοι που βρέθηκαν μπροστά σ’ αυτό το ανθρωποκυνηγητό ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Αφού οι δράστες πέρασαν την Πρόνοια και τον Συνοικισμό, κατευθυνθήκαν προς τα φανάρια  της οδού Άργους με την Χ. Τρικούπη. Σ΄εκείνο το σημείο ο ένας εκ των δύο ληστών άρχισε να μην αισθάνεται καλά και όπως αποδείχθηκε αργότερα, υπέστη εγκεφαλικό.  

Ενώ η αστυνομία δεν είχε φτάσει ακόμα, οι άνθρωποι καθαρισμού του Δήμου Ναυπλιέων που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την στιγμή, αμέσως έσπευσαν να βοηθήσουν τον άνθρωπο που είχε πέσει στο έδαφος, χωρίς να γνωρίζουν τι είχε προηγηθεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο δεύτερος ληστής μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κρατείται.

Οι αστυνομικές αρχές όταν κατέφτασαν συνέλαβαν τους δύο άντρες και εντόπισαν το όπλο σε κοντινό κάδο απορριμμάτων.  

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αλβανοί θύματα με Σέρβους, Μαυροβούνιους ληστές.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis