home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Προσοχή αν πάτε στην Αθήνα με αυτοκίνητο – Το κύκλωμα με τους υαλοκαθαριστήρες και οι κλοπές

Την ‘’στήνουν’’ στην Πέτρου Ράλλη
Κλοπές σε αυτοκίνητα στην Αθήνα

Πολύ προσεχτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται προς Αθηνά, καθώς δεκάδες άνθρωποι έχουν πέσει θύματα κυκλώματος που τη «στήνει» στην Πέτρου Ράλλη.

Τα μέλη του κυκλώματος, που αποτελείται από 6 άτομα, κάθονται καθημερινά κάτω από τη γέφυρα και περιμένουν να ανάψει το φανάρι και να ακινητοποιηθούν τα αυτοκίνητα. Ο ένας από τους έξι πλησιάζει ένα αυτοκίνητο και προσποιείται ότι οι υαλοκαθαριστήρες του έχουν σπάσει. Στην πραγματικότητα τους σπάει εκείνη τη στιγμή. Προθυμοποιείται τότε να βοηθήσει να τους φτιάξει, αρκεί να δώσουν 20-40 ευρώ.

Κάποιοι πείθονται και δίνουν τα χρήματα, κάποιοι όμως όχι μόνο δεν τα δίνουν αλλά κατεβαίνουν θυμωμένοι από το αυτοκίνητο για να τσακωθούν. Τότε ένα άλλο μέλος του κυκλώματος προσεγγίζει τη θέση του συνοδηγού και αφαιρεί τσάντες, πορτοφόλια, κινητά. Οι Αρχές έχουν δεχτεί δεκάδες καταγγελίες, καθώς το κύκλωμα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο και ξαφρίζει τους οδηγούς εδώ και 6-7 μήνες.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στο Ναύπλιο πριν κάποιους μήνες. Οι οδηγοί που είχαν παρκάρει κοντά στη ΔΕΗ και στο κολυμβητήριο έβρισκαν τα αυτοκίνητά τους χαραγμένα και με ζημιές στις ρόδες. Πολλές φορές μάλιστα, ξεκόλλησαν μέχρι και τους προφυλακτήρες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis