home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών Επιστρέφει…

Για 14η χρονιά διοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του δήμου Ναυπλιέων και τα σωματεία του Choy Lee Fut Kung fu
14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών

Το 14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών επιστρέφει μετά από δυο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας του κορωνιού, στις 29 & 30 Οκτωβρίου 2022, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου. Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού, της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μποξινγκ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του Δήμου Ναυπλιέων.

Στο πρωτάθλημα  θα διεξαχθούν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες από τα αγωνίσματα,  Tao Lu, point fighting, qingda καθώς και τεχνικές αυτοάμυνας και kick Light.

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, πάνω από 40 ελληνικά σωματεία ( Μυτιλήνη, Πάτρα, Κρήτη, Πύργος, Αττική, Τρίπολη, Ρόδος, κτλ)   καθώς και σωματεία από Κύπρο, Πορτογαλία, Ρουμανία, Πολωνία και Σερβία.

Στόχος είναι το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου η πόλη του Ναυπλίου να γίνει το κέντρο των μαχητικών αθλημάτων και το Παλαμήδειο πρωτάθλημα να επανέλθει στα επίπεδα προ κορωνοϊού ξεπερνώντας τις εξακόσιες συμμετοχές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis