home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τρολάρουν την τρύπα στο ίντερνετ (Βίντεο)

Την Ελληνική ταινία του 1985 «Ο Ιππότης της Λακκούβας» θυμήθηκε χρήστης της δημοφιλούς εφαρμογής Tik Tok για να σατιρίσει τη λακκούβα στην Παραλιακή
Λακκούβα Ναύπλιο

Την παλιά Ελληνική ταινία του 1985 «Ο Ιππότης της Λακκούβας» θυμήθηκε χρήστης της δημοφιλούς εφαρμογής Tik Tok για να σατιρίσει τη μεγάλη τρύπα που άνοιξε στην αρχή της παραλιακής, στο Ναύπλιο, απέναντι από το κτήριο της ΔΕΗ.

Πρόκειται για σπαρταριστή παρωδία της τηλεοπτικής σειράς αμερικανικής παραγωγής «Ο Ιππότης της Ασφάλτου» (Knight Rider), που παιζόταν εκείνη την εποχή, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία.

Η λακκούβα που τρολάρουν στο ίντερνετ είναι στη μέση του δρόμου, εκεί ακριβώς που πατούν οι τροχοί των αυτοκινήτων που διέρχονται, κατευθυνόμενα προς τον κόμβο του λιμανιού. Πρόκειται για την είσοδο της πόλης, από την πλευρά της Νέας Κίου, όπου η κίνηση των οχημάτων συνήθως είναι αυξημένη.

Για την αποφυγή κάποιου ατυχήματος έχουν τοποθετηθεί στο σημείο δύο πορτοκαλί κώνοι, με την ελπίδα να μην πέσει κάποιος μέσα, μέχρι να αποκατασταθεί το όποιο πρόβλημα έχει προκύψει.

Δείτε το σπαρταριστό βίντεο που ανάρτησε χρήστης του internet:

Βίντεο: TikTok- News

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis