home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λευκές Νύχτες και Μαύρες Μέρες

Επιχειρηματίες εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Λευκές Νύχτες και Μαύρες Μέρες
Άργος κέντρο πλατεία (2)

Σήμερα 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα στο Άργος με μεγάλες εκπτώσεις στα καταστήματα και μουσική!

Μια μεγάλη βραδιά με εκπτώσεις, προσφορές, μουσική στους δρόμους και μια μεγάλη κεντρική συναυλία στην πλατεία του Αγίου Πέτρου με την Ευρυδίκη και τον Μύρωνα Στρατή.

Με τις αγορές σας ή το ποτό σας και το φαγητό σας παίρνετε λαχνό και μπαίνετε στην κλήρωση για πολλά και μεγάλα δώρα.

Όμως πίσω από τα φώτα των βιτρινών κρύβεται το δράμα των εργαζομένων, πολλοί από τους οποίους για μια ακόμα φορά, όπως καταγγέλλουν συνδικάτα θα κληθούν με υπερωρίες να αυξήσουν τα κέρδη των επιχειρηματιών. Πέρα όμως από τους εργαζόμενους αντιδράσεις υπάρχουν και από μερίδα επιχειρηματιών, με πιο χαρακτηριστική την ανακοίνωση που εξέδωσε το SALUD στο Άργος:

«Ενημερώνουμε τους φίλους και τις φίλες, που εδώ και ένα μήνα διασκεδάζουμε παρέα, ότι αν αναζητήσουν στο ¡SALUD! λαχνούς τη βραδιά της λευκής νύχτας του Άργους …απλά δε θα βρουν…

Ακόμα και αν δεν επηρεάζεται η δική μας λειτουργία, συμπαραστεκόμενοι κυρίως στους εργαζόμενους του εμπορικού τομέα, δεν επικροτούμε και δε στηρίζουμε λευκές νύχτες – μαύρες Παρασκευές – κυριακάτικες λειτουργίες καταστημάτων – ή ο,τι άλλο επινοηθεί στο μέλλον.

Καθώς κανένα ευρω-νυχτολούλουδο δεν πρόκειται να ανθίσει εκείνη τη βραδιά, καμία επί της ουσίας ενίσχυση των καταστημάτων δε θα υπάρξει. Η αγοραστική δύναμη των συμπολιτών μας είναι συγκεκριμένη και περιορισμένη, λόγω των γενικότερων συνθηκών.

Τόσο τις νύχτες, όσο και τις μέρες, θα τις χρωματίσουμε εμείς… Και όπως εμείς θέλουμε!

¡SALUD!»

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αργειτης

    Για τη σωστή προσέγγιση στα καφέ ζυθο εστιατόρια από αργειους, ναυπλιεις κ ξένους επισκεπτες θα πρέπει να αλλάξει τιμολογιακή πολιτική ή πόλη για να δουλέψει, δεν γίνετε να πουλάς καφέ μπύρα φαγητό ποτο όσο η παραλία Ναυπλίου, ρίξτε τις τιμές για να προσελκύσετε τον κόσμο κύριοι, για πιο λόγο να έρθουν για καφέ φαγητό ποτό, ρούχα, στο Άργος, τη στιγμή που πουλούν όσο σε μια τουριστική πόλη το Ναύπλιο, ας θυ ηθουν οι παλαιότεροι τη 10ετια 1990 που ο το Ναύπλιο διασκέδαζε στο Άργος τη νύχτα, αλλάξτε το λοιπόν, ρίξτε τιμές κ θα δείτε τι διαφορά, με μια νύχτα προσφορών δεν σώζετε η παρτίδα.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis