home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFirst Featured

Λαμπερή Λευκή Νύχτα με πλήθος κόσμου στο Άργος

Djs παίζουν μουσική στους εμπορικούς δρόμους ενώ στην πλατεία Αγίου Πέτρου ξεχωρίζει η συναυλία με τον Μύρωνα Στρατή και την Ευρυδίκη.

Μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου στη λαμπερή Λευκή Νύχτα του Άργους η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 2 τη νύχτα παρέχοντας μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές στους καταναλωτές.

Djs παίζουν μουσική στους εμπορικούς δρόμους ενώ στην πλατεία Αγίου Πέτρου ξεχωρίζει η συναυλία με τον Μύρωνα Στρατή και την Ευρυδίκη.

Την ίδια στιγμή δεν λείπουν και αυτοί που διαφωνούν με το θεσμό της Λευκής Νύχτας, θεωρώντας ότι καταπονεί τους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να απασχολούνται πέραν του προκαθορισμένου ωραρίου τους.

Λευκή Νύχτα Άργος 1 1

Όσοι ψωνίζουν στα καταστήματα με την ειδική αφίσα της λαχειοφόρου, παίρνουν με τις αγορές τους και λαχνούς που τους βάζουν αυτομάτως στην κλήρωση για διαμονές σε ξενοδοχεία, ποδήλατο και πολλά ακόμα δώρα από τα καταστήματα.

Μερικά από τα δώρα που διεκδικούν όσοι ψωνίσουν είναι:

  • Διήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο AKS στο Πορτοχέλι, προσφορά του UNIQUE TOURS.
  • Τριήμερη διαμονή στο PARADISE APARTMENTS, προσφορά του καταστήματος DRESS.
  • Ένα ποδήλατο από τα καταστήματα KINTIS BIKES.
  • Πολλά ακόμα δώρα από καταστήματα της πόλης.

Τη Λευκή Νύχτα 2022 διοργανώνει ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους, με τη συνδρομή του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

2 Σχόλια

  1. Τι να αγοράσεις πια; Το καλοκαίρι πήγα σε κατάστημα ρούχων και είδα όλα τα ρούχα ήταν φτιαγμένα στη Τουρκία. Γιατί να μη παραγγείλω διαδικτυακά απο εταιρεία που ξέρω οτι τα φτιάχνουν Ισπανία και Ιταλία (δεν μιλάω για αυτά made in Pakistan); Άργος και Ναύπλιο γεμάτο μαγαζιά με ξινισμένα μούτρα (όχι παντού ευτυχώς) και προϊόντα χαμηλής ποιότητας. Ανοίγει η κάθε κόρη κατάστημα-τρύπα με αξεσουάρ της κακιάς ώρας και θα τα ακούσουμε κι απο πάνω που δεν αγοράζουμε τοπικά; “Τοπικά” αυγά Τουρκίας!
    Ευτυχώς κατεβάσατε τη μύτη μετά τη κρίση, έχει κι άλλο όμως… Θέλατε να γίνετε αφεντικά. Πλερώστε απούλητο στοκ τώρα.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button