home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFeatured

Ναύπλιο: Πώς είδαν οι έμποροι τη Λευκή Νύχτα – Οι αστοχίες και η υπόσχεση για του χρόνου

Ικανοποιημένος ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου από την ανταπόκριση και την προσέλευση του κόσμου - Πώς αποτιμά τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν οι έμποροι για τη Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο που διοργανώθηκε το Σάββατο 27 Αυγούστου, για 3η χρονιά, προσελκύοντας αρκετό κόσμο στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, καθώς τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά έως και τις 2 τη νύχτα της Κυριακής, υπό τους ήχους της μουσικής.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης ευχαριστεί ονομαστικά όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του επιτυχημένου event, από την άλλη επισημαίνει πως δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα και αστοχίες, τα οποία υπόσχεται πως την επόμενη φορά θα διορθωθούν.

Λευκή Νύχτα Ναύπλιο 2022 (14)

Πώς είδε ο Εμπορικός Σύλλογος τη Λευκή Νύχτα

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου για τη φετινή διοργάνωση της Λευκής Νύχτας:

«Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η ανταπόκριση και η προσέλευση του κόσμου ήταν πέραν του αναμενόμενου εντυπωσιακή!

«Μία φανταστική γιορτή για μικρούς και μεγάλους»

Το εμπορικό κέντρο της πόλης πήρε ζωή και χρώμα από τους χιλιάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν τους δρόμους, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις αλλά και τις ποικίλες εκδηλώσεις, δημιουργώντας μία φανταστική γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Όλη η πόλη μία γιορτή!

Η Λευκή Νύχτα απέδειξε και φέτος, με τον πλέον καταλυτικό τρόπο, ότι αποτελεί ένα σπουδαίο εμπορικό και πολιτιστικό γεγονός που αναδεικνύει και με αυτό τον τρόπο το Ναύπλιο και την αγορά του για άλλη μία φορά.

Λευκή Νύχτα Ναύπλιο 2022 (5)

Οι αστοχίες και η υπόσχεση για του χρόνου

Μας γεμίζει με ικανοποίηση, αισιοδοξία, αλλά ταυτόχρονα και με τεράστια ευθύνη έτσι ώστε κάθε χρόνο να πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω. Εδώ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα και αστοχίες, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και υποσχόμαστε ότι η επόμενη Λευκή Νύχτα θα είναι ακόμα καλύτερη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές μας και στον καθένα ξεχωριστά που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, στήριξαν και χρηματοδότησαν αυτή τη βραδιά ώστε να έχει αυτή τη τεράστια επιτυχία».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button