home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ένας αμέριμνος περίπατος στους εμπορικούς δρόμους – Ο κόσμος αγκάλιασε τη Λευκή Νύχτα

Τα happenings και οι παράλληλες εκδηλώσεις προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.
Λευκή Νύχτα Ναύπλιο 2022 (4)

Προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου η Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που ξεχύθηκαν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης για να δουν και να ψωνίσουν σε χαμηλότερες τιμές απ’ ότι συνήθως, απολαμβάνοντας μια σειρά από happenings. Άγνωστο παραμένει αν κατάφερε τελικά να τονώσει και την εμπορική κίνηση, σύμφωνα με τις προσδοκίες των καταστηματαρχών.

Μάλιστα κάποιοι δρόμοι όπου υπάρχουν αρκετά εμπορικά καταστήματα, όπως η Άργους και η Σιδηράς Μεραρχίας έκλεισαν για τα αυτοκίνητα δημιουργώντας έναν αμέριμνο περίπατο, αλλά και μια αίσθηση ελευθερίας για το καταναλωτικό κοινό.

Τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (02:00 της Κυριακής).

Για να προσελκύσουν τον κόσμο διοργανώθηκαν διάφορα events στους εμπορικούς δρόμους, ενώ έπαιζε μουσική σχεδόν παντού.

Η κυκλοφορία από νωρίς το απόγευμα έχει διακοπεί για τα οχήματα σε τμήμα της οδού Άργους (από τα φανάρια της Χαρ. Τρικούπη έως την Ενδεκάτη) και της Σιδηράς Μεραρχίας (από την Ενδεκάτη έως τη EUROBANK).

Πολλά καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης είχαν μεγάλες εκπτώσεις στα προϊόντα τους, ενώ οι καταναλωτές με τις αγορές από συμβεβλημένα καταστήματα έπαιρναν μέρος σε κληρώσεις για δώρα.

Η βραδιά περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, live μουσική με το τοπικό συγκρότημα “Palm Tree Vibes” αλλά και τον τενόρο Ντίνο Καλύβα, live radio από Dj σε όλα τα εμπορικά σημεία της πόλης, χορευτικά από τοπικούς Συλλόγους και σχολές, face painting, μπαλόνια, παρουσία μασκότ με τους αγαπημένους ήρωες, εικαστικό εργαστήρι για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα.

Κύριος διοργανωτής της «Λευκής Νύχτας» ήταν ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, με τη συνδρομή του Δήμου Ναυπλιέων και άλλων φορέων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis