home design

Ναύπλιο: Ζητείται παιδίατρος με 11μηνη σύμβαση για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Στην πρόσληψη ενός παιδιάτρου με σύμβαση μίσθωσης έργου, προχωρά ο ΔΟΚΟΙΠΑΝ.

Ανακοινώνεται η πρόσληψη ενός/μίας Παιδιάτρου, με σύμβαση μίσθωσης έργου, συνολικής διάρκειας 11 μηνών, αρχίζοντας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και λήγοντας την 31/7/2023, στο Ναύπλιο.

Γενικά προσόντα πρόσληψης

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 67 ετών.
  2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλόλητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
  3. Να μην έχουν κώλυμα πρόσληψης ,ούτε κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της, ούτε κατά το χρόνο της πρόσληψης αίτησης (άρθρο 8 του ν.3528/2007(Α΄26),με την επιφύλαξη της παρ 6 του άρθρου 47 του ν 2207/1994).

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Κατά την επιλογή θα συνεκτιμηθούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν καταλληλότητα των επιλεγμένων για το συγκεκριμένο έργο και θα εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.2527/1997, όπως τροποποιήθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.3812/2009.

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους και τα σχετικά δικαιολογητικά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες:

α) είτε αυτοπροσώπως
β) είτε ηλεκτρονικά στο dpvsnaf@gmail.com

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά ,πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή .Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

γ) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο ΔΟΚΟΙΠΑΝ –στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου 55 Ναύπλιο ΤΚ 21100 απευθύνοντάς την, στο Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψη κας Ελένης Τζούβελη

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία 10 ημερών από την τελευταία δημοσίευση σε ημερήσια τοπική εφημερίδα ή την ανάρτησή της στο διαδίκτυο ή στην ιστοσελίδα του Ν.Π. ή του Δήμου Ναυπλιέων εφόσον η ανάρτηση της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. (ΛΗΞΗ 09-09-2022).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version