home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δημήτρης Καμπόσος: Γιατί «επέστρεψαν» οι πολεμιστές του Ριάτσε στο Άργος (Βίντεο)

«Να βγάλουμε στην επιφάνεια την ιστορία της πόλης», τονίζει ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών – 9 εκατ. ευρώ για αγροτική και αστική οδοποιία.
Πολεμιστές του Άργους

Οι πολέμιστές του Ριάτσε «επέστρεψαν» στο Άργος προκαλώντας μάλιστα ενδιαφέρον και εκτός των Ελληνικών συνόρων, καθώς στον Ιταλικό τύπο έγιναν εκτενή αφιερώματα που εκθείαζαν την κίνηση αυτή του δημάρχου Άργους – Μυκηνών, βλέποντας νέες προοπτικές για τη σύσφιξη των Ελληνοϊταλικών σχέσεων και τη στενότερη συνεργασία της περιοχής της Καλαβρίας με την αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, προχώρησε σήμερα σε δηλώσεις αναφορικά με τα δύο νέα αγάλματα που τοποθετήθηκαν στο κέντρο της πόλης και όχι μόνο.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στην εμπορικότητα της πόλης του Άργους, καθώς και στην αγροτική και αστική οδοποιία της περιοχής, για την οποία έχει εξασφαλιστεί ένα πόσο της τάξης των 9 εκατ. ευρώ. Τα έργα αυτά έχουν δρομολογηθεί για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις Καμπόσου:

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αρχαιολόγους δεν έχει το Άργος; Μουσείο; Εφορία αρχαιοτήτων; Μία κουβέντα για όλες αυτές τις γελοιότητες να πει κάποιος..

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis