home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πνιγμός 6χρονης στην Κορινθία: Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας – «Δεν θα έκανα κακό στο παιδί, το λάτρευα»

Μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζει πως για τη σύζυγό του δεν υπάρχουν «σκιές» αναφορικά με το τι συνέβη το μοιραίο μεσημέρι της Δευτέρας.
Καλαμάκι Κορινθίας πνιγμός 6χρονης

Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας, η οποία πνίγηκε την Δευτέρα 22 Αυγούστου στο Καλαμάκι Κορινθίας, μια ημέρα μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος για την κατηγορία της έκθεσης ανήλικου σε κίνδυνο. Την ίδια στιγμή πολλά ερωτηματικά προκύπτουν για την υπόθεση μετά και τη μαρτυρία του ψαροντουφεκά που βρήκε το παιδί πνιγμένο κάτω από τη βάρκα.

«Ότι έχει γίνει τα έχω πει όλα ένα προς ένα στον εισαγγελέα και είναι η αλήθεια. Δεν θα έκανα κακό στο παιδί, το λάτρευα. Το λάτρευα το παιδί μου, ήταν η δύναμή μου. Όταν ερχόταν το παιδί στο σπίτι έπαιρνα δύναμη», λέει με λυγμούς ο 42χρονος.

Μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζει πως για τη σύζυγό του δεν υπάρχουν «σκιές» αναφορικά με το τι συνέβη το μοιραίο μεσημέρι της Δευτέρας.

«Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε πρόβλημα, ούτε κατηγορίες έχουμε μεταξύ μας. Είμαστε μαζί σε αυτό που μας συνέβη. Εγώ το παιδί το είχα ένα μήνα συνέχεια. Ερχόμουν κάθε απόγευμα από τη δουλειά και το έπαιρνα», λέει ο 42χρονος στο protothema.gr, ο οποίος αύριο το μεσημέρι κηδεύει το 6χρονο παιδί του στην Αλβανία, ωστόσο ο ίδιος δεν θα μπορέσει να το αποχαιρετήσει καθώς του έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

«Σήμερα μου φεύγει το παιδί και πάει πέρα στη χώρα μου για να την κηδεύσω. Δεν είμαι σε κατάσταση να πω κάτι άλλο. Τα είπα όλα στην κατάθεσή μου», καταλήγει ο τραγικός πατέρας.

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας

Σοκαρισμένη έδειξε και η μητέρα της 6χρονης δηλώνοντας στην ΕΡΤ για τον πατέρα πώς «έπαιρνε το παιδί όποτε δεν ήταν στην δουλειά».

Σημειώνει ακόμη ότι δεν ξέρει κάτι άλλο για το τραγικό περιστατικό, παρά μόνο όσα έχει πει η Αστυνομία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis