Home design
home design

Κορινθία: Ακυρώνεται το Ziria Festival – «Ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο», λένε οι διοργανωτές

Το φετινό φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να γίνει 25-27 Αυγούστου με συναυλίες από εναλλακτικά μουσικά σχήματα.
ziria festival

Ακυρώνεται το φετινό Ziria Festival στην ορεινή Κορινθία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές. Αιτία είναι η δυσμενείς προγνώσεις των μετεωρολόγων για τον καιρό τις επόμενες ημέρες, έως και την Παρασκευή.

Το φετινό φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να γίνει 25-27 Αυγούστου στα Ζήρεια με συναυλίες από εναλλακτικά, κατά κύριο λόγο, μουσικά σχήματα.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές: «Περιμέναμε και ελπίζαμε μέχρι την τελευταία στιγμή πως θα αλλάξουν οι προγνώσεις. Δυστυχώς χειροτερεύουν. Πότε δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Με τις προγνώσεις αυτές δε μπορούν να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια ούτε οι συναυλίες ούτε οι δραστηριότητες, που γίνονται όλες σε εξωτερικό χώρο. Για την ασφάλεια όλων και του φεστιβάλ, πήραμε αυτή την απόφαση».

Και συνεχίζουν: «Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και στήσαμε μια διοργάνωση που θα ήταν αντάξια της τεράστιας παρέας των Zirius. Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για την άπειρη αγάπη που δεχθήκαμε από όλη την Ελλάδα αλλά και φίλους από το εξωτερικό».

«Δεν μπορούμε να εκφράσουμε πόσο βαθιά λυπούμαστε, αλλά δε θα μπορέσουμε να την ανταποδώσουμε, ούτε φέτος. Εξετάζουμε την περίπτωση, αν και με λίγες πιθανότητες, να το μεταθέσουμε, κατά το δυνατό, για την επόμενη εβδομάδα», καταλήγουν.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis