home design 800x400
home design 1170Χ320

Kiveri Athletics: Μία αθλητική γιορτή που έδωσε χαρά στα παιδιά

Με τελικούς και απονομές έριξε αυλαία το 23ο τουρνουά Kiveri Athletics που έχει γίνει θεσμός.
Ερμής Κιβερίου kiveri athletics (5)

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2022, με τους τελικούς αγώνες και τις απονομές. Μία αθλητική γιορτή που έδωσε χαρά στα παιδιά. Ένα τουρνουά που έχει γίνει θεσμός μιας και διοργανώθηκε για 23η συνεχόμενη φορά με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον Γιάννη Καρκαλάτο.

Το KIVERI ATHLETICS 2022 συνδιοργανώθηκε από τον Ερμή Κιβερίου, την ΚΕΔΑΜ και το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους-Μυκηνών, με την ευγενική υποστήριξη στον υγειονομικό τομέα από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Άργους.

Στην τελετή λήξης παρέστησαν ο εφημέριος Κιβερίου π. Πέτρος Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης και ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχ. Επιτροπής Δήμου Άργους Μυκηνών Νίκος Γκαβούνος.

Ο πρόεδρος της ομάδας Θάνος Νταβέλος συνεχάρη όλα τα παιδιά και τους γονείς και υποσχέθηκε ότι ο Ερμής Κιβερίου θα στηρίζει πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μαζικού ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis