home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδαΠολιτική

Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή έρχεται στο Ναύπλιο με ομιλία, αφιέρωμα και συναυλίες

Στο Πάρκο Κολοκοτρώνη θα υπάρχει βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και γωνία του Κόκκινου Αεροστάτου για τους μικρούς φίλους.

Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή έχει ξεκινήσει το «ταξίδι» του σε όλη τη χώρα, τώρα έρχεται και στο Ναύπλιο το Σάββατο 27 Αυγούστου, στο Πάρκο Κολοκοτρώνη.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει, ομιλία από τον Νίκο Κουτουμάνο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Πελοποννήσου. Θα ακολουθήσουν: συναυλία από νεανικό συγκρότημα, αφιέρωμα για τα 70 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη από μέλη της ΚΝΕ καθώς και λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «3 και μία»

«Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” (Ν. Μπελογιάννης) – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα». Αυτό είναι το σύνθημα του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, που φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την εκτέλεσή του: «Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει να ’χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή, να αγωνίζεσαι στην πρώτη γραμμή γι’ αυτήν. Όποιος δεν το κάνει αυτό σέρνεται πίσω απ’ τη ζωή. Το ωραίο είναι καθετί που στολίζει τη ζωή, η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη…».

Στο χώρο θα υπάρχει βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και γωνία του Κόκκινου Αεροστάτου για τους μικρούς φίλους.

Ώρα έναρξης 19:30.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button