home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γορτυνία: Κυνηγούσαν παράνομα λαγούς νύχτα στη Βαχλιά

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν από θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Τρίπολης, Τροπαίων και Δημητσάνας
Παράνομο κυνήγι Γορτυνία (1)

Μετά από καταγγελίες για νυχτερινό παράνομο κυνήγι λαγών στην ευρύτερη περιοχή της Βάχλιας Αρκαδίας του Δήμου Γορτυνίας, μικτό κλιμάκιο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων του νομού Αρκαδίας, αποτελούμενο από τους Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Τρίπολης, Τροπαίων και Δημητσάνας, έθεσε την εν λόγω περιοχή υπό παρακολούθηση για κάποια βράδια.

Το βράδυ λοιπόν της 13ης Αυγούστου και περί ώρα 22.00 είδαν ένα όχημα το οποίο εκινείτο ύποπτα. Αφού το παρακολούθησαν για αρκετή ώρα διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του σταματούσε ανά διαστήματα και ο συνοδηγός φώτιζε με φορητό προβολέα τους παρακείμενους αγρούς, με προφανή σκοπό την εξεύρεση θηραμάτων. Κατάφεραν να το σταματήσουν και διαπίστωσαν ότι ο συνοδηγός του οχήματος κρατούσε έξω από το παράθυρο του οχήματος κυνηγετική καραμπίνα με προσαρμοσμένο πάνω της φορητό προβολέα, γεμάτη, έτοιμη προς χρήση και παραποιημένη.

Παράνομο κυνήγι Γορτυνία (2)

Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες (διαδικασία αυτοφώρου, κατάσχεση αυτοκινήτου, καραμπίνας κ.τ.λ.) και υπεβλήθη η σχετική δικογραφία στο Δασαρχείο Βυτίνας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis