home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Τζάμπα πήγε η ανατίναξη του ενός ΑΤΜ

Οι δράστες πήραν χρήματα μόνο από το ένα εκ των δύο που ανατίναξαν, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άργος: Τζάμπα πήγε η ανατίναξη του ενός ΑΤΜ
Ανατίναξη ATM στο Άργος

Τζάμπα φαίνεται πως ανατίναξαν και το δεύτερο ΑΤΜ, οι τρεις δράστες στο Άργος, καθώς αφαίρεσαν χρήματα μόνο από το ένα, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η Αστυνομία σήμερα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί από τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

Γύρω στη 1:30 τα σήμερα τα ξημερώματα οι άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλες ανατίναξαν τα δύο ΑΤΜ στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης επί της οδού Κορίνθου. Τόσο η εκρηκτική ύλη, όσο και το ποσό που πήραν οι δράστες παραμένουν άγνωστα.

Δεύτερη φορά στόχος μέσα σε ένα χρόνο

Πριν ένα χρόνο περίπου στο ίδιο σούπερ μάρκετ είχαν ανατινάξει το εξωτερικό ΑΤΜ. Αυτή την φορά δεν αρκέστηκαν μόνο σ` αυτό αλλά έσπασαν την τζαμαρία και ανατίναξαν και το εσωτερικό ΑΤΜ. Για δεύτερη φορά έβαλαν στο μάτι διαρρήκτες το ΑΤΜ της Alpha Bank και για πρώτη φορά το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό σε Αργολίδα και Κορινθία χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, «χθες (19.8.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, άγνωστοι δράστες, προκάλεσαν έκρηξη σε δύο τραπεζικά μηχανήματα αυτόματης ανάληψης (Α.Τ.Μ.).

Οι δράστες αφαίρεσαν, από ένα εκ των δύο μηχανημάτων, χρήματα.

Η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis