home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Πολιτική

Ο Γιάννης Γκιόλας σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα

Ο βουλευτής Αργολίδα του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα, μετά τα όσα συνέβησαν στο Έβρο, επισημαίνοντας πως την ώρα που «η χώρα διασύρεται, το λιβάνισμα στην κυβέρνηση συνεχίζεται».

Όπως σημειώνει ο κος Γκιόλας:

«Λίγο πολύ όλοι παρακολουθήσαμε κατ’ ανάγκη, επί  περισσότερο χρόνο την τηλεοπτική κυρίως κάλυψη των γεγονότων κατά το τριήμερο των αργιών.

Ειδήσεις για τις οποίες καταβλήθηκε μεγάλη  προσπάθεια να παρουσιαστούν ως έγκυρες, ιδίως πειστικές και κυρίως ευχάριστες.

Οι μέθοδοι βέβαια είναι  γνωστοί και δοκιμασμένοι σε βάθος χρόνου.

Α. Υπερτονισμός και εκτίναξη του πατριωτικού φρονήματος, πάντα σε άρρηκτη σύνδεση – ταύτιση με τη μεγάλη θρησκευτική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.  Έστω κι αν η σοφή λαϊκή ρήση αποφαίνεται ότι «το πολύ Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο Θεός».

Β. Παντελής αλλοίωση και κακότεχνη διαστρέβλωση της Ιστορίας με τις ορδές των βαρβάρων μεταναστών του Έβρου, που θέλουν να παραβιάσουν τα σύνορά μας. Ακροθιγής και μόνο αναφορά στο θάνατο ενός αθώου 5χρονου κοριτσιού, που ίσως απέτρεψε την απώλεια και άλλων… εισβολέων, από τους 30-35 που τόλμησαν να πατήσουν μία από εκείνες τις νησίδες του ποταμού, που σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να αποτελέσει διασυνοριακό πρόβλημα. Τα ίχνη των άτυχων αυτών ανθρώπων, δεν είχαν καταφέρει να τα ανακαλύψουν παρά τη θωράκιση των δυνάμεων φύλαξης των συνόρων μας με τα τόσο τέλεια και υψηλής ακρίβειας ηλεκτρονικά μέσα.

Ας καλούσαν έναν ερασιτέχνη χειριστή drone που θα τους είχε λύσει το πρόβλημα, αν αυτό επιθυμούσαν, πολύ πριν κάνουν τη χώρα διεθνώς ρεζίλι τα ξένα ΜΜΕ, τα οποία ενημέρωναν τον κ. Μηταράκη, αρμόδιο Υπουργό, ότι εδώ και τόσες μέρες είναι αποκλεισμένοι τόσα άτομα σε μια νησίδα του Έβρου».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button