home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ένα ταξίδι μπρος και πίσω στο χρόνο με τη Νικόλ Σαραβάκου στο θεατράκι της Ακροναυπλίας

Μια βόλτα με ανεβασμένες ταχύτητες αλλά και με νοσταλγικά σταματήματα ανάμεσα στα ακούσματα του χθες και του σήμερα.
Νικόλ Σαραβάκου Ακροναυπλία (2)

Στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων, την Τετάρτη 11 Αυγούστου στο γραφικό Θεατράκι της Ακροναυπλίας, στο Ναύπλιο, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ συνδιοργάνωσαν με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας με απόλυτη επιτυχία τη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Βόλτα στην Πόλη» με την Νικόλ Σαραβάκου.

Η νεαρή τραγουδοποιός έχοντας και την επιμέλεια του μουσικού προγράμματος παρέα με την μπάντα της, τον Βασίλη Θεοδωράκογλου στα πλήκτρα και στις ενορχηστρώσεις, τον Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, τον Δημήτρη Μπουρνή στο βιολί, τον Μάκη Αλεφραγκή στα τύμπανα και τον Γιάννη Γρηγορίου στο μπάσο παρουσίασε μια δυναμική παράσταση με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από την δισκογραφία αγαπημένων της ερμηνευτών και δημιουργών.

Ένα ταξίδι μπρος και πίσω στο χρόνο μέσα από τον αυθορμητισμό, την θεατρικότητα και τη φρεσκάδα της νεαρής ερμηνεύτριας. Μια βόλτα με ανεβασμένες ταχύτητες αλλά και με νοσταλγικά σταματήματα ανάμεσα στα ακούσματα του χθες και του σήμερα.

Νικόλ Σαραβάκου Ακροναυπλία (4)
Νικόλ Σαραβάκου Ακροναυπλία (1)
Νικόλ Σαραβάκου Ακροναυπλία (3)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis