home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Το Σεπτέμβρη δημοπρατείται το νέο Πάρκο Αναψυχής στο Νότιο Τμήμα της πόλης

Ανοικτό θέατρο, χώροι άθλησης και παιδική χαρά στις προδιαγραφές του έργου – “Συνεχίζουμε με μεγάλα έργα” δηλώνει ο Δημήτρης Καμπόσος
Πάρκο αναψυχής Άργος

Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να δημοπρατηθεί το μεγάλο έργο για το νέο Πάρκο Αναψυχής στο Νότιο Τμήμα του Άργους, με στόχο να ενισχύσει την εικόνα της περιοχής και να αναβαθμίσει τη ζωή των δημοτών, προσφέροντάς τους ένα χώρο ψυχαγωγίας, χαλάρωσης αλλά και άθλησης.

Το έργο, που είχε παρουσιάσει αναλυτικά πρώτος ο έντυπος “Αναγνώστης” στις 24 Μαρτίου, προϋπολογισμού 7 εκ. ευρώ, θα δημιουργηθεί σε μία έκταση 40 στρ., μεταξύ των οδών Τριπόλεως, Μακρυγιάνη και Αρχαίας Βουλής και ήδη το Πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης προτάσεων για το Πρόγραμμα “Παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση του Δημόσιου Χώρου” βρίσκεται στα χέρια του Γενικου Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη.

“Συνεχίζουμε για το δήμο μας με μεγάλα έργα. Έργα που ΠΟΤΕ δεν είχε δει ο τόπος μας. Έργα με αποδείξεις και όχι λόγια…..λόγια…..και παραμυθάκι για μικρά παιδιά. Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!”, δήλωσε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος.

Δημήτρης Καμπόσος

Στο νέο πάρκο αναψυχής θα δημιουργηθούν:

  • Αντίγραφο αρχαίου θεάτρου, 2.500 θέσεων, κατά τα πρότυπα του Λυκαβητού και του Θεάτρου Βράχων
  • Skate Park, για τους λάτρεις των πατινιών
  • Μεγάλη παιδική χαρά
  • Χώρος άθλησης με όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου.

Όλη η περιοχή θα δενδροφυτευθεί και θα δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης.

Το νέο Πάρκο Αναψυχής στο Νότιο Τμήμα του Άργους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και να δοθεί στους δημότες σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis