home design 800x400
home design 1170Χ320

Ανάστατη η Επίδαυρος: Διέρρηξαν 11 αυτοκίνητα μέσα σε ένα μεσημέρι

Έκλεψαν χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα, ακόμα και πινακίδες. Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.
Κλοπές αυτοκινήτων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Καλαμάτας και το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, 11 κλοπές σε οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου.

Για τις υποθέσεις κατηγορούνται δύο Έλληνες, ηλικίας 25 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ο 25χρονος και 30χρονος, το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιουλίου διέρρηξαν τα 11 αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε παραθαλάσσιες περιοχές της Επιδαύρου Αργολίδας.

Αφαίρεσαν χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και σε δύο από τα αυτοκίνητα και τις κρατικές πινακίδες τους. Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis