home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΚορινθία

Κορινθία: “Έγδυσαν” πέντε σπίτια σε μια εβδομάδα

Πάνω από 65.000 ευρώ η λεία των δύο νεαρών δραστών

Πέντε σπίτια σε χωριά της Κορίνθου “έγδυσαν” σε διάστημα μιας εβδομάδας δύο νεαροί, ηλικίας 17 και 23 ετών αντίστοιχα, κλέβοντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με τη λεία τους να ανέρχεται πάνω από 65.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες.

Οι δύο νεαροί έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιουλίου, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική διερεύνηση και κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για 5 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και 1 απόπειρα κλοπής, στην οποία φέρεται να συμμετείχε και ένας 42χρονος, από το διάστημα 22 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου.

Ένα μέρος των κλεμμένων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες, ενώ κατασχέθηκε και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από τo Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της πιθανής συμμετοχής τους σε παρόμοια αδικήματα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button