home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Τους επιτυχόντες των Πανελληνίων συγχαίρουν οι αιρετοί

Ευχές για καλή σταδιοδρομία και παραινέσεις για προσπάθεια για την επίτευξη των ονείρων τους
αποτελέσματα πανελλήνιες

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων, μετά τη δημοσιοποίηση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έσπευσαν να δώσουν οι αιρετοί της Αργολίδας, εκφράζοντας τις ευχές τους για καλή σταδιοδρομία αλλά και παραινέσεις να συνεχίσουν οι νέοι τον αγώνα τους για την επίτευξη των ονείρων τους.

Οι δηλώσεις των αιρετών

Στο Ναύπλιο, ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, δήλωσε:

Φωτό: Αρχείο

“Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες που είδατε τους κόπους σας να δικαιώνονται.

Η χαρά και η συγκίνηση μου για άλλη μια χρονιά μεγάλη για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας που κατάφεραν μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η νέα γενιά του τόπου μας συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους και να μας δίνει το παράδειγμα ότι με υπομονή μεθοδικότητα και προγραμματισμό όλα είναι δυνατόν να επιτευχθούν.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειες σας, που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια σας και σας παρείχαν όλα τα εφόδια ώστε να επιτύχετε το στόχο σας.

Στους νέους και τις νέες που δεν τα κατάφεραν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα θέλω να σας πω να μην το βάλετε κάτω και να μην απογοητευτείτε. Η επίτευξη των στόχων σας δεν είναι υπόθεση μιας και μόνο προσπάθειας. Μην εγκαταλείψετε ποτέ τα όνειρά σας. Έχετε όλο το μέλλον μπροστά σας στις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που έρχονται και θα πρέπει να έχετε πίστη στον εαυτό σας, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Καλή σταδιοδρομία, καλές σπουδές, καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους!”

Πανελλαδικές εξετάσεις
Φωτό: Αρχείο

Στο Δήμο Επιδαύρου, ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης, ανέφερε:

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας !!Οι ευχές μας ακολουθούν τη μεγάλη προσπάθεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και φυσικά των γονέων!!

Τάσος Χρόνης, δήμαρχος Επιδαύρου
ΦΩΤΟ: fb Tasos Chronis

Εύχομαι σε όλους να πέτυχαν τους στόχους τους!! Αλλά και να μην έγινε στην πρωτη μεγάλη μάχη, ευχομαι να γίνετε χαρούμενοι και χρήσιμοι ενήλικες! Ο τόπος μας σας έχει όλους ανάγκη!!! Καλή αρχή!”

Στο Δήμο Ερμιονίδας, ο δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος στη συγχαρητήρια επιστολή του αναφέρει:

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά μας, που κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και να κάνουν το πρώτο σημαντικό  βήμα για την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Γιάννης Γεωργόπουλος Ερμιονίδα
Φωτό: Αρχείο

Μια πολύχρονη και ταυτόχρονα επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της  και από  σήμερα ξεκινά μια νέα αρχή, μια νέα ζωή γι’ αυτούς και ανοίγονται νέοι ορίζοντες με στόχους και φιλοδοξίες.

Όσο για τους μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απογοητευθούν. Όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουν, ας έχουν στη σκέψη τους, ότι η ζωή θα τους προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν του στόχους τους.

Με επιμονή, αποφασιστικότητα και θάρρος, να συνεχίσουν τον ωραίο αγώνα και να είναι βέβαιοι ότι οι κόποι τους θα ανταμειφθούν.

Εξάλλου οι μόνες βάσεις που θα καθορίσουν την ζωή όλων σας, είναι εκείνες που θέτετε εσείς για τον εαυτό σας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα παιδιά που έδωσαν την μάχη τους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που είχαν, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, να αναπτύξουν νέους στόχους, να καταξιωθούν και να εξελιχθούν σ’ αυτό που αγαπούν να κάνουν.

Οι δικές σας προσπάθειες και επιτυχίες μας εμπνέουν, μας διδάσκουν και μας κάνουν υπερήφανους. Συγχαρητήρια σε όλους σας! Υγεία και Καλή Πρόοδο!

Παράταση για τα μηχανογραφικά
Φωτό: Αρχείο

Ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Γιάννης Ανδριανός, δήλωσε:

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που είδαν σήμερα τους κόπους τους να δικαιώνονται περνώντας σε σχολές της προτίμησής τους. Και βεβαίως, καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, καθώς οι ευκαιρίες που δίνει η ζωή για δημιουργία και προκοπή δεν σταματάνε ποτέ, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να τις διακρίνουμε και να τις αξιοποιήσουμε.

Ανδριανός για ενεργειακά
Φωτό: Αρχείο

Άλλωστε χρέος δικό μας, των μεγαλύτερων, είναι να διασφαλίσουμε για όλα τα παιδιά της πατρίδας μας όσο γίνεται περισσότερες ουσιαστικές τέτοιες ευκαιρίες ώστε οι νέοι άνθρωποι να διεκδικήσουν με αξιώσεις το μέλλον που οραματίζονται, αναζητώντας καθένας και καθεμία τον πιο ταιριαστό δρόμο που συνδέει την ατομική ευημερία με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Καλή δύναμη λοιπόν και καλή συνέχεια σε όλες και όλους!

Τέλος, ο ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος, Βασίλης Σιδέρης, στην συγχαρητήρια επιστολή του αναφέρει:

Θερμά συγχαρητήρια σ’ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, που μετά από πολύχρονες προσπάθειες και θυσίες πέτυχαν να εισαχθούν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Τους εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Βασίλης Σιδέρης
Φωτό: Αρχείο

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς τους, που στάθηκαν μέχρι το τέλος στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία τους.

Επίσης, στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν μπόρεσαν να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή, εύχομαι καλή επιτυχία στις μελλοντικές επιλογές τους, γιατί οι ευκαιρίες, τα όνειρα, οι ελπίδες και οι προσδοκίες τους δεν εξαντλούνται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έχουν και άλλες διεξόδους και ότι η ζωή θα τους προσφέρει πολλές ευκαιρίες αρκεί να τις αξιοποιήσουν σωστά.

Η θέληση η υπομονή και η επιμονή είναι τα στοιχεία εκείνα που καθορίζουν την επιτυχία στη ζωή”.

Η αγωνία έχει ήδη τελειώσει για όσους δοκιμάστηκαν στις Πανελλήνιες και είναι έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους για το νέο κύκλο που ανοίγει στη ζωή τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis