home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εκδηλώσεις για παιδιά τον Αύγουστο σε Άργος και χωριά

Τι έχει προγραμματίσει η ΚΕΔΑΜ σε Άργος, Κιβέρι, Ίναχο, Ελληνικό και Αχλαδόκαμπο
παιδική κούκλα

Εκδηλώσεις για παιδιά, έχει προγραμματίσει η ΚΕΔΑΜ στο Άργος, Κιβέρι, Ίναχο, Ελληνικό και Αχλαδόκαμπο τον Αύγουστο, με ελεύθερη είσοδο. Καραγκιόζης, μουσική, κλόουν, ξυλοπόδαροι, μάγοι έρχονται για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά.

Συγκεκριμένα τον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

1 Aυγούστου, στο Κιβέρι (9μμ): “Η γέννηση του Κολλητηριού”. Το θέατρο σκιών της οικογένειας Σπυρόπουλου, σε συνεργασία με την ΚΕΔΑΜ παρουσιάζει Καραγκιόζη.

karagkiozis kiveri 1 8 22

2 Αυγούστου, στον Ίναχο (9μμ): “Οι περιπέτειες του Καραγκιόζη” Το θέατρο σκιών της οικογένειας Σπυρόπουλου, σε συνεργασία με την ΚΕΔΑΜ παρουσιάζει Καραγκιόζη.

karagkiozis inahos 2 8 22

4 Αυγούστου, στην πλατεία Αγίου Πέτρου, στο Άργος (9μμ): «Χίλιες και μία μιμήσεις» Show με μίμο. Ο Αλέξης Αλεξάνδρου, γνωστός από τις εμφανίσεις του στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”, παρουσιάζει ένα μοναδικό live μουσικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τις πιο πετυχημένες μιμήσεις τραγουδιστών του εγχώριου μουσικού στερεώματος. Μαζί του, η Στέφη Μαραγκοπούλου. Μερικές από τις φωνές που μιμείται είναι: Δ. Μητροπάνος, Πασχ. Τερζής, Θ. Αδαμαντίδης, Ν. Παπάζογλου, Β. Παπακωνσταντίνου, Στ. Καζαντζίδης, Γιάν. Πλούταρχος, Γιάν. Πάριος, Ν. Μακρόπουλος, Στ. Γονίδης, Αντ. Βαρδής, Ν. Σφακιανάκης, Σ. Ρουβάς, Σ. Μπέλλου, Μαρινέλλα, κα.

poster argos alexandrou 4 8 2022 scaled

5 Αυγούστου, στο Ελληνικό στο γήπεδο μπάσκετ (9μμ): «Clown Show με Ξυλοπόδαρο» Η ΚΕΔΑΜ παρουσιάζει τον Κλόουν Σούτι & την απίθανη Ξυλοπόδαρο σε μια ανατρεπτική παράσταση, γεμάτη γέλιο, θέαμα και πολλές εκπλήξεις!

poster elliniko clown 5 8 2022 scaled

19 Aυγούστου, στον Αχλαδόκαμπο, στο ανοιχτό θέατρο (9μμ): “Hocus Pocus”! Ο μάγος Oscar θα παρουσιάσει ένα ταχυδακτυλουργικό πρόγραμμα με εξαφανίσεις, φωτιές, κ.ά.

poster ahladokampos oscar 19 8 2022 scaled

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis