home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΜεσσηνία

Καλαμάτα: Και νέα τηλεφωνική απάτη με το πρόσχημα εμπλοκής σε θανατηφόρο τροχαίο

Στα χέρια της αστυνομίας το ζευγάρι των δραστών

Και νέα τηλεφωνική απάτη σε βάρος μια γυναίκας στην Καλαμάτα, με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενικού της προσώπου σε θανατηφόρο τροχαίο, εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 14 Ιουλίου μια 63 χρονη αλλοδαπή τηλεφώνησε στην παθούσα και προσποιούμενη την αστυνομικό την ενημέρωσε για δήθεν εμπλοκή συγγενικού της προσώπου σε θανατηφόρο τροχαίο.

Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και η δράστιδα κατάφερε να αποσπάσει από την ανυποψίαστη γυναίκα χρήματα και κοσμήματα, προκειμένου δήθεν να αποφύγει τις ποινικές ευθύνες.

20.7.2022 09.00 peloponnisou enimerwtiko
Φωτό: Γ.Α.Δ.Π. Πελοποννήσου

Η απάτη αποκαλύφθηκε και τόσο η 63χρονη όσο και ο 64χρονος Έλληνας συνεργός της συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά και χρηματικό ποσό 690 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Παρά τις συνεχείς ενημερώσεις από τις Αστυνομικές Αρχές για τους επιτήδειους που μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών ή μέσω του διαδικτύου εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες και τους αποσπούν χρήματα οι απάτες πληθαίνουν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button