home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Ανοιχτή επιστολή Τσούρνου – Επίθεση σε Κωστούρο και στήριξη Αναγνωσταρά

Ο πρώην δήμαρχος Ναυπλίου κάνει εκτενείς αναφορές στο νυν δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο

Την στήριξη Τσούρνου κέρδισε ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, στην κόντρα του με το νυν δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο. Ο κος Τσούρνος, με μια ανοιχτή επιστολή του, επιτίθεται στον κο Κωστούρο και στηρίζει τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Ο κος Τσούρνος ξεκινά την ανοιχτή επιστολή του με τίτλο «Προς τον Δήμαρχο Κωστούρο και κάθε δημότη», με την προσφώνηση: «Αγαπητέ κ. Κωστούρο, Δήμαρχε του Ναυπλίου», για να συνεχίσει αμέσως ως εξής:

«Το απύθμενο θράσος σας, όταν συνοδεύεται από ανικανότητα, εμπάθεια και πρωτίστως αχαριστία στο πρόσωπο του ευεργέτη σας Αναγνωσταρά (αφού χωρίς τη συνδρομή του δεν θα βλέπατε δημαρχία ούτε σαν όνειρο θερινής νυκτός) σας καθιστά επικινδύνως απαράδεκτο για την κοινωνία του Ναυπλίου.

Το γεγονός ότι το 2015 υποψήφιος σύμβουλος του Αναγνωσταρά κυκλοφόρησε φέιγ βολάν για δήθεν ακατάλληλο προς πόσιν νερό στη Μιδέα, ενώ το αληθές ήταν ότι αυτό αφορούσε την κοινότητα Ανυφίου, με συνέπεια να δικαστεί, είναι ηθικά απαράδεκτο να προβαίνετε στην πιο κάτω ανάρτηση: «Κωστούρος προς δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους : Καταδικάστε δημόσια τη συμπεριφορά Αναγνωσταρά».

Και συνεχίζει ο πρώην δήμαρχος Ναυπλίου κάνοντας αντιπαραβολή, με αναφορές στο νυν δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, απαριθμώντας σειρά θεμάτων (σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει στην ανοιχτή επιστολή του: α) Απευθείας αναθέσεις δημοτικών έργων μόνο για το 2021 δαπάνης 6.500.000 €, β) Χρέη της ΔΕΥΑΝ προς ΔΕΗ 6.000.000 €, γ)  Παροπλισμένα δημοτικά αυτοκίνητα και αγορά ανταλλακτικών, δ) Για άρνηση χορήγησης εγγράφων σχετικά με το έργο της εκβάθυνσης του λιμένος, ε) Κατ’ επανάληψη άρνηση απαντήσεων σε αιτήματα πολιτών, στ) Αμοιβή δικηγόρου εξ Αθηνών σε υπόθεση ΔΕΥΑΝ – ΔΕΥΑΡΜ δαπάνης 54.000 €, ζ) Δαπάνη για ναυαγοσωστική εταιρία για το έτος 2022-2023 700.000 €.

Αναφέρεται ακόμα ο κος Τσούρνος σε «απρεπή και αλαζονική συμπεριφορά προς δημότες», αλλά και σε «ένοχη σιωπή στο θέμα της δημοπράτησης του κτιρίου του πρώτου φαρμακείου».

Και συνεχίζει ο πρώην δήμαρχος Ναυπλίου: «Εσείς και κάποιοι από τους συνεργάτες σας θα λογοδοτήσουν ενδεχομένως στη δικαιοσύνη για διασπάθιση δημοτικού χρήματος. Όσον αφορά για την ποιότητα του πόσιμου νερού για να μάθουμε πόσοι το εμπιστεύονται ας ασχοληθεί ο και λογιστής πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ για να ξέρουμε πόσες φιάλες εμφιαλωμένου νερού καταναλώνονται καθημερινά στο Ναύπλιο. Τέλος όπως ίσως έχετε πληροφορηθεί σε πρόσφατη δημοσκόπηση και στο ερώτημα ποιον θεωρούν οι δημότες τον καλύτερο Δήμαρχο από το 1974 μέχρι σήμερα, ο Αναγνωσταράς πήρε 19 ψήφους στους εκατό, ενώ εσείς με το 7% είστε σχεδόν στον τελευταίο. Με τον Αναγνωσταρά πατέρα και υιό συνεργάστηκα επαγγελματικά επί σειρά ετών και διέκρινα το ήθος και την τιμιότητα τους. Ο κ. Κωστούρος που αναδείχτηκε δήμαρχος την πρώτη φορά με τις ευλογίες Αναγνωσταρά δε δικαιούται να ομιλεί όπως έλεγε γνωστός υπουργός του παλιού ΠΑΣΟΚ. Τέλος είναι πάντα επίκαιρη η γνώμη γνωστού αεροπαγίτη που υποστήριζε ότι η αχαριστία πρέπει να νομοθετηθεί ως ποινικό αδίκημα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button