home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μενδώνη από το Ναύπλιο: Έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη για Λιγνάδη – Να μην εργαλειοποιείται ο πολιτισμός με αυτό τον τρόπο

«Για την υπόθεση έχει αποφανθεί η ελληνική Δικαιοσύνη και εγώ όπως όλοι μας πιστεύω στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη», είπε η Υπουργός Πολιτισμού

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, βρίσκεται στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής της στην Αργολίδα η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο με τα εγκαίνια του έργου πυρόσβεσης στις Μυκήνες. Το θέμα των ημερών όμως δεν είναι άλλο από την απόφαση της δικαιοσύνης για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Για την υπόθεση έχει αποφανθεί η ελληνική Δικαιοσύνη και καλό είναι εφόσον πιστεύουμε όλοι στη δικαιοσύνη, και εγώ πιστεύω, στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη να μένουμε σε αυτά που έχουν αποφανθεί οι δικαστές», είπε αρχικά η Λίνα Μενδώνη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Η κα Μενδώνη επισκέφθηκε τις απογευματινές ώρες στα γραφεία της Μητρόπολης Αργολίδος τον μητροπολίτη Νεκτάριο όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν την προστασία και συντήρηση εκκλησιαστικών μνημείων της περιοχής.

Συνοδευόταν από την ειδική σύμβουλό της για θέματα επικοινωνίας, δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα, ενώ την υποδέχτηκαν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis