home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΡεπορτάζΑργολίδαFeaturedFirst Featured

Ναύπλιο. Ο Μάστορας από τις Μέλισσες για τον άγριο τσακωμό των Light και Snik:  Φταίνε και οι δύο, αλλά και όσοι το επιτρέψαν

Η συναυλία με τις Μέλισσες στο Ναύπλιο είχε απρόοπτα αργά το βράδυ της Παρασκευής με τον Μάστορα να παίρνει θέση για τους τράπερ που πιάστηκαν στα χέρια

Θέση για τον άγριο τσακωμό των τράπερ Light και Snik στην απονομή των Mad Awards στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwo Do, στο Παλαιό Φάληρο, πήρε ο δημοφιλής τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες» Χρήστος Μάστορας. Στο μέσον της συναυλίας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο Ναύπλιο, ο Χρήστος Μάστορας αναφέρθηκε στο γεγονός που απασχόλησε το μουσικό κοινό και μίλησε για τους δύο γνωστούς τράπερς που πιάστηκαν στα χέρια την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν πάνω στη σκηνή μαζί με τους χορευτές της.

Ο Μάστορας και οι τράπερ

Ο Χρήστος Μάστορας στη συναυλία του στο Ναύπλιο, το βράδυ της Παρασκευής, ξεκίνησε λέγοντας ότι και οι δύο τράπερς Light και Snik είναι φίλοι του και πρόκειται για καλούς καλλιτέχνες. Όμως αυτό που συνέβη δεν έπρεπε να γίνει κατά τη διάρκεια της απονομής των Mad Awards. Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Μάστορας ήταν παρών στο Φάληρο εκείνη τη βραδιά.

Στο Ναύπλιο ο Χρήστος Μάστορας ακούγεται να λέει: «Όλοι το ξέραμε. Η διοργάνωση το ήξερε. Οπότε ποιοι ευθύνονται για αυτό που έγινε; Και οι δύο, αλλά και όσοι το επιτρέψανε».

«Πιάστηκαν στα χέρια» οι τράπερ Light και Snik

Τί συνέβη όμως και οι τράπερ Light και Snik «πιάστηκαν στα χέρια» στο MAD VMA 2022, την ώρα που τραγουδούσε η Τάμτα;

Εκείνη τη βραδιά στο Παλαιό Φάληρο, σε βίντεο που έβγαλαν στο ίντερνετ θεατές φαίνονται ο Snik και ο Light να πιάνονται στα χέρια και άλλοι να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει το πρόγραμμα για ένα 20λεπτο.

Μάριος Ηρακλής Γκάτζιος

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button