home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Άργος: Στο προπονητικό team του Αργειακού Έσπερου η Ελπίδα Καρκαλάτου

Υψηλοί οι στόχοι της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Στο προπονητικό team του Αργειακού Έσπερου εντάσσεται η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 400μ. Ελπίδα Καρκαλάτου, καθώς έδωσε τα χέρια με τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας την Τρίτη 12 Ιουλίου, με σκοπό να ευοδωθεί η προσπάθεια του συλλόγου για υψηλότερες κατακτήσεις την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Ελπίδα Καρκαλάτου θα αναλάβει το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας, στον στίβο, μετά τις 15 Αυγούστου, οπότε παίκτες και προπονητικό team θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στο Δ.Α.Κ. Άργους, καθώς η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η άρτια γνώση της γυμναστικής στίβου, που διαθέτει, οδήγησαν τη Διοικούσα Επιτροπή και το προπονητικό team, στο να την προσεγγίσουν και να ζητήσουν τη συνεισφορά της.

292471095 3384176821805500 6598252263218194721 n
Φωτό: fb/Αργειακός ‘Εσπερος B.C.

Η πρωταθλήτριά μας των 400μ δήλωσε ευτυχής για τη συνεργασία της με τον Αργειακό σύλλογο και ευχήθηκε και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, να αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου και η εμπειρία μου στην προπονητική στίβου, από μια ομάδα, η οποία έχει θέσει υψηλούς στόχους για την ερχόμενη σεζόν.

Η πρωτοποριακή κίνηση του Αργειακού Έσπερου, να απευθυνθεί σε προπονήτρια στίβου για την προετοιμασία της ομάδας, δείχνει απόλυτο επαγγελματισμό, σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Είχα μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με την Διοικούσα Επιτροπή, αλλά και με τον προπονητή Γιάννη Καραντζούλη και τον βοηθό του Χάρη Νενεκούμη, για τα τεχνικά στοιχεία της προετοιμασίας και είμαι σίγουρη ότι οι αθλητές θα είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, πριν εισέλθουν στο βασικό μπασκετικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εύχομαι το παράδειγμα του Αργειακού Έσπερου να το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, οποιουδήποτε αθλήματος και να εμπιστεύονται την εκγύμναση των αθλητών τους σε έμπειρα χέρια.

Καλή επιτυχία στην ομάδα, με υγεία και πολλές διακρίσεις!», ανέφερε η Ελπίδα Καρκαλάτου.

Με υψηλότερους στόχους τη νέα μπασκετική σεζόν ο Αργειακός Έσπερος ετοιμάζει πέρα από ένα δυναμικό προπονητικό team και ένα εξίσου αξιόλογο ρόστερ, ανεβάζοντας τον πήχυ της καλαθοσφαίρισης στην Αργολίδα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button