home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Αντώνης Ραφαηλίδης εξηγεί γιατί αποφάσισε να είναι υποψήφιος με τον Κώστα Μάκαρη

Ο 48χρονος επιχειρηματίας είναι παντρεμένος με τη Μαργαρίτα Καραμολέγκου, πατέρας δύο αγοριών 15 και 14 ετών.
Ανακοίνωση Ραφαιληδης

Ο 48χρονος επιχειρηματίας Αντώνης Ραφαηλίδης θα είναι υποψήφιος για το δήμο Ναυπλιέων στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη. Είναι παντρεμένος με τη Μαργαρίτα Καραμολέγκου, πατέρας δύο αγοριών 15 και 14 ετών.

Όπως αναφέρει ο υποψήφιος:

«Με μεγάλη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική για εμένα πρόταση εκ μέρους του υπ. Δημάρχου Ναυπλίου κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο που καταρτίζει για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις οποίες και θα διεκδικήσει το τιμόνι του Δήμου μας.

Οι απόψεις του σε καίρια ζητήματα για το πως ονειρεύεται την πόλη μας συμπίπτουν απόλυτα με τις δικές μου.

Οι προκλήσεις στις οποίες έχουμε να απαντήσουμε είναι πολλές και πολυεπίπεδες.

Απαιτούν οξυδέρκεια, επιχειρηματική σκέψη και τόλμη για να συντελεστούν οι βαθιές αυτές τομές που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης μας, γεωγραφική θέση, φυσικό κάλλος, ιστορία, πολιτιστική κληρονομιά από την μια, πέρασμα στην νέα εποχή με δράσεις που θα καταστήσουν την πόλη μας «έξυπνη» από την άλλη.

Επάνω σε αυτούς τους πυλώνες θα βασιστούμε προκειμένου να έρθει ανάπτυξη. Ανάπτυξη σημαίνει ευημερία των πολιτών και φυσικά εξεύρεση όλων εκείνων των απαιτούμενων πόρων που χρειάζονται προκειμένου να υλοποιηθούν έργα υποδομής αλλά και αναψυχής στην πόλη του Ναυπλίου αλλά και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως Δήμος Ναυπλιέων δεν είναι μόνο το Ναύπλιο!

Δηλώνω παρών και υπόσχομαι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Καλώ τους συμπολίτες μου στις επερχόμενες εκλογές να καταψηφίσουν την κουρασμένη και απαρχαιωμένη στον τρόπο διοίκησης της, Δημοτική αρχή του κ. Κωστούρου και τους ζητώ να συστρατευτούν μαζί μας σε μια προσπάθεια αναγέννησης του δήμου μας με σημαία την αξιοκρατία, την ισονομία και την χρηστή διαχείριση των οικονομικών πόρων μας.

Ο τόπος μας αξίζει καλύτερα, για εμάς, τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές…»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis