home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Ναύπλιο: Άφαντοι οι “τύποι με τα κοντά παντελόνια”- Προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας-Μπαράζ κλοπών το Σαββατοκύριακο

Άφαντοι εξακολουθούν να παραμένουν οι “τύποι με τα παντελόνια” που προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα σπίτι στο Ναύπλιο, παρά το έντονο ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει από χθες η Αστυνομία, ενώ μπαράζ κλοπών σημειώθηκε στην περιοχή το Σαββατοκύριακο.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουλίου ξεκίνησαν οι έρευνες των ανδρών της Αστυνομίας για δύο άνδρες, που φορούσαν κοντά παντελόνια και λίγη ώρα πριν είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν ένα σπίτι στο Ναύπλιο, χωρίς να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες.

Οι αστυνομικοί, όπως έγραψε ο “anagnostis” ρωτούσαν τους περαστικούς αν έχουν δει “δύο τύπους με κοντά παντελόνια”, που όμως έγιναν φαντομάδες. Οι έρευνες συνεχίζονται αμείωτες μέχρι τώρα.

Παράλληλα, μπαράζ κλοπών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων με την αστυνομία να προβαίνει σε τρεις συλλήψεις.

συλληψη
φωτογραφία αρχείου

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιουλίου οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου συνέλαβαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων έναν 17χρονο, που με τη μέθοδο της απασχόλησης είχε κλέψει χρήματα από έναν άνδρα.

Το ίδιο απόγευμα συνελήφθησαν δύο ακόμη νεαροί, ένας ανήλικος και ένας 17χρονος, και πάλι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, καθώς το πρωί της Κυριακής είχαν κλέψει μια μοτοσυκλέτα.

Η μοτοσυκλέτα, που βρέθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Έρευνες για όλα τα συμβάντα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button