Home design
home design

Ο τράπερ Thug Slime χαστούκισε νεαρό στις Σπέτσες επειδή του πέταξε ένα παγάκι (Βίντεο)

Το περιστατικό συνέβη σε Live που έγινε σε γνωστό μπαρ του νησιού την περασμένη Παρασκευή.
thug slime

Ένα βίντεο που δείχνει τον γνωστό τράπερ Thug Slime να χαστουκίζει ανήλικο σε μπαρ των Σπετσών κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media, προκαλώντας αίσθηση.

Στο εν λόγω ντοκουμέντο, ο 26χρονος καλλιτέχνης εμφανίζεται στη σκηνή να διακόπτει το live που έδινε εκείνη την ώρα και μετά από στιχομυθία με έναν νεαρό που βρισκόταν από κάτω να τον χτυπά στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ο Thug Slime κάνει νόημα στο άτομο που μόλις χαστούκισε να αποχωρήσει, δείχνοντάς του με το μικρόφωνο την έξοδο κι αφού ακούγεται η φράση “έλα κάτω μόνος σου”, επιχειρεί να κατέβει από τη σκηνή με απειλητική, όπως φαίνεται, διάθεση.

Μάλιστα, ο ανήλικος (ηλικίας 17 ετών σύμφωνα με όσα μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες) δέχεται ακόμα ένα χτύπημα από άτομο που βρισκόταν δίπλα του.

Ακολουθεί μία μικρή σύρραξη, φωνές, ο 17χρονος απομακρύνεται από τον χώρο, ενώ άλλα άτομα συγκρατούν τον τράπερ που κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

Δείτε το βίντεο με το χαστούκι του τράπερ στον ανήλικο:

Όλα έγιναν για ένα παγάκι

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο news247.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε μπαρ των Σπετσών, όπου ήταν προγραμματισμένη η live εμφάνιση του Thug Slime.

Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο εν λόγω κατάστημα μαζί με τα παιδιά της και η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, περιέγραψε όσα έγιναν:

“Έγινε ένα live σε μαγαζί των Σπετσών την Παρασκευή. Υπήρχαν αρκετά παιδιά από κάτω. Ήταν, λοιπόν, μία παρέα με ανήλικα και ένας πιτσιρικάς 17 ετών πέταξε ένα παγάκι στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη και τον πέτυχε στην μπλούζα. Σταμάτησε τότε ο τράπερ τη μουσική, κατέβασε το μικρόφωνο και λέει ‘ποιος το έκανε αυτό, να σηκώσει το χέρι του’. Το παιδί λέει ‘εγώ το έκανα’. Του λέει ‘έλα κοντά’ και τον φέρνει στην μπάρα. Και τότε του λέει ‘φταίω εγώ τώρα να σου δώσω μια σφαλιάρα;’. Το παιδί δεν μίλησε και όπως το είχε μπροστά του, του έδωσε μία σφαλιάρα στο πρόσωπο. Ο πιτσιρικάς εκνευρίστηκε, του είπε ‘κατέβα κάτω’ και μετά τους χώρισαν. Τον έβγαλε έξω η ασφάλεια και μετά το live συνεχίστηκε κανονικά”.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του μπαρ

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό, έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα διαδραματίστηκαν στο κατάστημα που διατηρεί στο νησί.

«Αρχικά, θέλω να πω ότι το μαγαζί δεν επιτρέπει την είσοδο σε ανήλικους κάτω των 17 ετών αν δεν συνοδεύονται από τους γονείς τους. Ο καλλιτέχνης ξεκίνησε να τραγουδάει και το παλικάρι αυτό άρχισε να του πετάει παγάκια. Ένα παγάκι μάλιστα χτύπησε και την κοπέλα που ήταν στο ταμείο. Πρήστηκε το κεφάλι της. Όταν τον ρώτησε ο τράπερ “γιατί πετάς παγάκια”, εκείνος του απάντησε “γιατί έτσι”. Τότε, ο καλλιτέχνης του λέει: “Θες να σε βαρέσω;” και ο πιτσιρικάς του είπε “ναι, βάρα με”. Μάλιστα, μετά του είπε “κατέβα κάτω να σε γ… Το παιδί το απομακρύναμε με ασφάλεια”.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη μάλιστα, άνθρωπος της ασφάλειας του μαγαζιού απομάκρυνε τον ανήλικο, ο οποίος την επόμενη μέρα “ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη”.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως “εμείς δεν έχουμε ευθύνη” για αυτό που συνέβη, τονίζοντας ότι “το παιδί αυτό δεν ήταν κάτω των 17 και βάσει νόμου, αν είσαι άνω των 17 ετών επιτρέπεται να περάσεις στο μαγαζί”. Κλείνοντας, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως “υπάρχουν τα στοιχεία, υπάρχει βίντεο, πολλά μάτια είδαν ό,τι έγινε”.

Δεν έχει καταγγελθεί το περιστατικό στις αρχές

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, παρά τα όσα φημολογούνται στο νησί περί καταγγελίας του περιστατικού από τον νεαρό στην αστυνομία, η ενημέρωση που υπήρξε από το Α.Τ. Σπετσών ήταν πως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός τράπερ, το προηγούμενο διάστημα είχε απασχολήσει αρκετά τις αρχές και τη δικαιοσύνη, με αποκορύφωμα τη γνωστή αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια στον Κολωνό στις αρχές Νοεμβρίου, για την οποία μάλιστα του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis