home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομία

Άργος: Καμπόσος σε Εμπορικό Σύλλογο – «Οι πόρτες του δήμου είναι ανοιχτές»

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους συναντήθηκε με το δήμαρχο Άργους - Μυκηνών

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους συναντήθηκε προχθές, Πέμπτη 7 Ιουλίου, με το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο.

Η εθιμοτυπική συνάντηση αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης, σε μια περίοδο μάλιστα που καταστήματα και μικρές επιχειρήσεις καταβάλλουν προσπάθειες να επανακάμψουν μετά την πανδημία, αντιμετωπίζοντας πολλαπλές προκλήσεις, με κυριότερη τις ανατιμήσεις στις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης και στο κόστος ενέργειας και καυσίμων, που μειώνουν παράλληλα και την καταναλωτική δύναμη των πολιτών.

Πραγματοποιήθηκε διαλογική συζήτηση επί των ζητημάτων και προσδιορίστηκε η βάση της συνεργασίας και ο συντονισμός των δράσεων τουριστικού & αναπτυξιακού ενδιαφέροντος επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Από την πλευρά του, ο ΕΕΣΑ παρουσίασε προτάσεις για την ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας των καταστημάτων της περιοχής με την αρωγή του δήμου που θα αποβούν σημαντικές για την αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων.

Τονίσθηκε ιδιαιτέρως ότι θα πρέπει να υπάρχει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και από τις δύο πλευρές με αλληλοενημέρωση, επικοινωνία και συνεργασία με στόχο την ανάδειξη και τη διευθέτηση προβλημάτων της πόλης του Άργους.

Η συνάντηση συντελέστηκε σε άκρως φιλικό επίπεδο, με τον δήμαρχο να τονίζει ότι «οι πόρτες του δήμου είναι ανοιχτές» και αυτός πρόθυμος να βοηθήσει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, σε όλες τι δράσεις που θα προτείνει ο ΕΕΣΑ και θα έχουν ως απώτερο σκοπό την τόνωση της Εμπορικής Ανάπτυξης και της Επιχειρηματικότητας στην τοπική αγορά του Άργους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button