home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Κρανίδι: Για κάθε δέντρο που φυτεύεται το Amanzoe θα κάνει μια δωρεά στις τοπικές πυροσβεστικές αρχές

Το Σάββατο ανοίγει ξανά τις πύλες του το ξενοδοχείο - Σταδιακά θα γίνει η πλήρης επαναλειτουργία

Το Σάββατο ανοίγει ξανά τις πύλες του το ξενοδοχείο Amanzoe στο Κρανίδι, λίγες ημέρες μετά τις καταστροφές που προκάλεσε σε τμήμα του κτηριακού συγκροτήματος, η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στο πευκοδάσος της Κορακιάς.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, «χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των τοπικών αρχών και των εθελοντών, η έκταση της πυρκαγιάς δεν ήταν τόσο σφοδρή όσο αρχικά φοβόμασταν, επιτρέποντας έτσι στο Amanzoe να συνεχίσει επιτυχώς την λειτουργία του για τη θερινή περίοδο».

Για να βοηθήσει στις προσπάθειες αναδάσωσης και αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος η Grivalia Hospitality ανακοινώνει πως για κάθε δέντρο που φυτεύεται, το Amanzoe θα κάνει μια δωρεά στις τοπικές πυροσβεστικές αρχές.

Σταδιακά θα γίνει η πλήρης επαναλειτουργία

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας:

«Κατά την επανέναρξη της λειτουργίας μας, αρχικά θα επικεντρωθούμε σε έναν επιλεγμένο αριθμό βιλών και παραθαλάσσιων καμπανών, τις οποίες θα ακολουθήσουν αρκετά Pavilion από την Πέμπτη 21 Ιουλίου. Είμαστε ευγνώμονες που ένας περιορισμένος αριθμός Pavilion υπέστη μόνο εξωτερικές ζημιές, επιτρέποντάς μας έτσι να εντάξουμε τα δωμάτια ξανά στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων. Όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις θα είναι πλήρως λειτουργικές, συμπεριλαμβανομένου του Beach Club, του μπαρ, του εστιατορίου, του γυμναστηρίου, του spa, και του yoga studio στο κεντρικό κτίριο του Amanzoe.

Το εστιατόριο Nama και η παρακείμενη πισίνα του θα ανοίξουν ξανά σύντομα μετά τις εργασίες εξωραϊσμού, με επιλεγμένα πιάτα από το μενού διαθέσιμα στους επισκέπτες να απολαύσουν στο μπαρ».

Η αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος

Αναφορικά με την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, η ανακοίνωση της εταιρείας προσθέτει:

«Ως προς τα τμήματα του περιβάλλοντος τοπίου τα οποία επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά, η ομάδα μας ήδη αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής και την αναφύτευση της χλωρίδας. Με την ευκαιρία του εορτασμού της 10ης επετείου αυτού του εμβληματικού συγκροτήματος, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη συμβολική σημασία μετά τα πρόσφατα γεγονότα, προσκαλούμε τους επισκέπτες να γιορτάσουν μαζί μας διαμένοντας στο ξενοδοχείο και να συμβάλουν στις προσπάθειες αναδάσωσης του περιβάλλοντος χώρου φυτεύοντας ένα δενδρύλλιο. Για κάθε δέντρο που φυτεύεται, το Amanzoe θα κάνει μια δωρεά στις τοπικές πυροσβεστικές αρχές που μας βοήθησαν στη διαφύλαξη του συγκροτήματος».

«Λόγω της αρχικής περιορισμένης διαθεσιμότητας των Pavilion, το Amanzoe επικοινωνεί με τους επισκέπτες για να επιβεβαιώσει την κατάσταση της κράτησής τους», καταλήγει η ανακοίνωση, ευχαριστώντας παράλληλα τις τοπικές αρχές και τους εθελοντές για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button