home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επίδαυρος: Επιστρέφονται εισιτήρια στους θεατές – Τί λέει το Εθνικό για την ακύρωση της Μήδειας του Μποστ

Η πρεμιέρα της παράστασης σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 9 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Ολλανδοί επιστήμονες έκαναν πειράματα στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Κλειστά θα παραμείνουν απόψε τα φώτα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου είχε προγραμματιστεί να ανέβει η παράσταση «Μήδεια» του Μποστ από το Εθνικό Θέατρο, καθώς απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κατέθεσε η διοίκηση του Εθνικού προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη η στάση εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοί του για σήμερα, από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Ενώ από το Εθνικό Θέατρο -το οποίο δεν ευθύνεται γι’ αυτό που συμβαίνει- καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες να αρθεί το αδιέξοδο και να δοθεί λύση, έστω και την τελευταία στιγμή, κάτι τέτοιο τελικά δεν κατέστη εφικτό με αποτέλεσμα η αποψινή παράσταση για την οποία είχαν προπωληθεί χιλιάδες εισιτήρια να ακυρωθεί οριστικά. Αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους θεατές ή τουλάχιστον σε όσους έχουν προλάβει να πληροφορηθούν για τις εξελίξεις. Πολλοί είναι αυτοί βρίσκονται ήδη καθοδόν από Αθήνα και ενδεχομένως να μην γνωρίζουν ακόμα για την ακύρωση της παράστασης, ενώ άλλοι έχουν ήδη φτάσει στην περιοχή έχοντας ξεκινήσει από το πρωί.

Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι εργαζόμενοι για την παράσταση στο θέατρο, όπως οι ταξιθέτες. Επίσης πριν λίγα λεπτά έφτασε ειδοποίηση στα email όσων έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους. Όπως έχει ανακοινωθεί η πρεμιέρα της Μήδειας του Μποστ σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 9 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Η συγγνώμη του Εθνικού

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εθνικό Θέατρο:

«Η αποψινή παράσταση της «Μήδειας» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου αναβάλλεται λόγω στάσης εργασίας που ανήγγειλαν το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από τις 20.00 έως τις 24.00. Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 9/7, στις 21:00.

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους θεατές/-τριες που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους. Θεατές/-τριες που αγόρασαν τα εισιτήρια τους από το τηλεφωνικό κέντρο ή οnline, η επιστροφή γίνεται αυτόματα στην κάρτα αγοράς. Θεατές/-τριες που αγόρασαν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου είτε με κάρτα είτε με μετρητά, η επιστροφή γίνεται με αυτοπρόσωπη παρουσία από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, προσκομίζοντας τα εισιτήρια τους. Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με μετρητά σε κάποιο φυσικό σημείο του δικτύου του παρόχου ηλεκτρονικών υπηρεσιών, τα χρήματα θα επιστραφούν στους δικαιούχους με τραπεζική κατάθεση».

Ζητούμε συγγνώμη από το κοινό για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που προκαλεί αυτή η εξέλιξη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis