Home design
home design

Ευχάριστα για το πόσιμο νερό σε Ίρια και Κάντια

Θα κατασκευαστούν νέοι αγωγοί ύδρευσης στον πρώην δήμο Ασίνης με στόχο τη βελτίωση ποιότητας του νερού που πίνουν οι κάτοικοι.
Βρύση με καθαρό νερό

Στη βελτίωση της ποιότητας του νερού που πίνουν σε Ίρια, Κάντια και ευρύτερα στον πρώην δήμο Ασίνης αποσκοπεί το έργο που ξεκίνησε η ΔΕΥΑ Ναυπλίου και αφορά στην αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης της περιοχής και την υδροδότηση από τη δεξαμενή του Προφήτη Ηλία.

Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΝ:

«Η Δ.Ε.Υ.Α Ναυπλέων, με κεντρική ιδέα τον σεβασμό και την εξυπηρέτηση των δημοτών σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο και σε άψογη συνεργασία με την σημερινή Δημοτική Αρχή, ξεκίνησε το έργο «ΥΔΡΕΥΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Ν. – ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑ – ΑΝΤΙΚ/ΣΗ ΑΓΩΓΩΝ Δ.Δ. ΑΣΙΝΗΣ – ΤΟΛΟΥ – ΙΡΙΩΝ», προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ, μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Δημοτική Ενότητα Ασίνης.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά την κατασκευή περί των 30.700 μ. αγωγών ύδρευσης από πλαστικό ΡΕ, 10 – 12,5 ατμ. Διαμ. Φ160-280 mm με τα αντίστοιχα ειδικά εξαρτήματα (δικλείδες, βαλβίδες, μετρητές, κ.λ.π.), δεξαμενών, καθώς και τεσσάρων αντλητικών συγκροτημάτων.

Το συγκεκριμένο έργο εκπληρώνει τη δέσμευσή της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Ναυπλίου για πόσιμο νερό στο σύνολο του Δήμου Ναυπλιέων».

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis