home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιόνη: Άψογα λειτουργεί η πυρασφάλεια στο Άλσος Μπίστι

2η δοκιμαστική λειτουργία πυροσβεστικού συγκροτήματος για την πυρασφάλεια στο άλσος «Μπίστι Ερμιόνης»
Μπίστι Ερμιόνης πυρασφάλεια (3)

Ζωτικής σημασίας για την πυρασφάλεια και την πρόληψη πυρκαγιών, είναι η συντήρηση και πλήρης λειτουργία των πυροσβεστικών συγκροτημάτων. Έτσι λοιπόν χθες, Τετάρτη 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία, η 2η δοκιμαστική λειτουργία για την φετινή χρονιά, του πυροσβεστικού συγκροτήματος για την πυρασφάλεια στο άλσος «Μπίστι Ερμιόνης», παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου, του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ερμιόνης Δ. Κουτούβαλη, του Προέδρου της ΔΕΥΑΕΡ Α. Μπίμπα, του Αντιδημάρχου Γ. Πιτσά, του Δημοτικού Συμβούλου Γ. Τσεγκή και του Κοινοτικού Συμβούλου Μ. Φραϊδάκη.

Για την δοκιμαστική λειτουργία του πυροσβεστικού συγκροτήματος είχε κληθεί να παραστεί και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου, όμως δεν κατέστη δυνατή η παρουσία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Όλη η εγκατάσταση, το συγκρότημα, το αντλιοστάσιο, οι μηχανισμοί, οι πυροσβεστικές φωλιές λειτούργησαν άψογα. Η πρώτη δοκιμαστική λειτουργία πραγματοποιήθηκε ήδη από τον προηγούμενο μήνα. Επίσης, θα ακολουθήσει επόμενη δοκιμαστική λειτουργία τον Αύγουστο.

Το πευκόφυτο άλσος, το κόσμημα της Ερμιόνης έχει την αμέριστη προσοχή, την φροντίδα και την προστασία όλων, ώστε ο πνεύμονας πρασίνου να μην κινδυνέψει από καμία κακόβουλη ή απερίσκεπτη ενέργεια που θα προκαλέσει πυρκαγιά.

Μπίστι Ερμιόνης πυρασφάλεια 2

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis