home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Η κατάρρευση της επισκεψιμότητας στο Ναύπλιο και η επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

"Πολύ αργά και πολύ λίγα τα προγράμματα εσωτερικού τουρισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη"

Κατάρρευση της επισκεψιμότητας στο Ναύπλιο “βλέπει” η Θεματική Τουρισμού ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ναυπλίου, εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για αδιαφορία ως προς την αδυναμία της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών να προγραμματίσει διακοπές με την έκρηξη της ακρίβειας. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η εικόνα της επισκεψιμότητας στην πόλη του Ναυπλίου δεν θυμίζει σε τίποτα παλαιότερες εποχές και κατηγορεί την κυβέρνηση της Ν.Δ. ότι τα προγράμματα εσωτερικού τουρισμού που έχει ανακοινώσει είναι πολύ λίγα.

Εκδρομές σχολεία Ναύπλιο (7)
Φωτό: Αρχείο

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ολόκληρη την ανακοίνωσή της η Θεματική Τουρισμού ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ναυπλίου αναφέρει:

“Η εικόνα της επισκεψιμότητας στην πόλη του Ναυπλίου δεν θυμίζει τίποτα από παλιότερες αντίστοιχες ημέρες. Και ας η κυβέρνηση καγχάζει ότι θα αγγίξουμε τα νούμερα του 2019.

Είναι, όμως, πράγματι έτσι ; Είναι ο τζίρος στα εμπορικά καταστήματα αυτός που περίμεναν οι έμποροι ; Είναι η κατανάλωση στα εστιατόρια τόση που είναι ικανή να εξασφαλίσει ικανοποιητικά έσοδα για τους επαγγελματίες και ικανοποιητική εργασία για τους υπαλλήλους ; Υπάρχει πληρότητα στους χώρους φιλοξενίας και τιμές που να ικανοποιούν τους ιδιοκτήτες και τους φιλοξενούμενους ;

Βρισκόμαστε στις αρχές Ιουλίου και ο Υπουργός Τουρισμού ακόμη διαφημίζει το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους που ΘΑ(!) βγει τις επόμενες ημέρες. Άγνωστο το πότε και αν θα μπορέσουν οι πολίτες να το εκμεταλλευτούν εντός του φετινού καλοκαιριού.

Επιμένει να αγνοεί την ανάγκη και το δικαίωμα των πολιτών να ταξιδέψουν

ΣΥΡΙΖΑ Τουρισμός
Φωτό: Αρχείο

Επιμένει να αδιαφορεί για την αδυναμία της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών να προγραμματίσει διακοπές με την έκρηξη της ακρίβειας. 

Επιμένει να αδιαφορεί για τους λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς για τους οποίους θα ήταν ανάσα ένα προπληρωμένο πρόγραμμα τουρισμού για όλους. 

Το ίδιο και για τις οικογένειες που θα μπορούσαν να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες ημέρες. 

Εμείς επιμένουμε σε ένα γενναίο πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού: «Τουρισμός για όλους» ώστε να διασφαλίσουμε το δικαίωμα σε διακοπές για τον μεγαλύτερο αριθμό των συμπολιτών μας που είδαν το εισόδημα τους να μειώνεται δραματικά από τις πολιτικές της ΝΔ”.

Η τουριστική κίνηση και η επισκεψιμότητα του Ναυπλίου, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας, μπαίνει στη “φαρέτρα” του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της θερμής καλοκαιρινής περιόδου, καθώς ήδη τα κόμματα έχουν μπει σε τροχιά εθνικών εκλογών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Να κοιτάξετε και την κατάντια στην είσοδο του Παλαμηδίου,στα “5 αδέλφια”,στην πλατεία πάνω απο τα ” 5 αδέλφια”,στην Αρβανιτιά,στο Ξενία,στην πισίνα,κ.λ.π.
    Το Ναύπλιο δεν είναι μόνο καφετέριες και ψαροταβέρνες.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button