Home design
home design

Ναύπλιο: Μπάχαλο με το πάρκινγκ στην Παλιά Πόλη

Αποκαλύφθηκαν οι πινακίδες για τους μόνιμους κατοίκους αλλά τίποτα δεν άλλαξε, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι.
Πινακίδες Ναύπλιο 5 αδέρφια μόνιμοι κάτοικοι (3)

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι λιγοστοί εναπομείναντες μόνιμοι κάτοικοι του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου με το πάρκινγκ των αυτοκινήτων τους δεν έχει τελειωμό, καθώς δεν τηρούνται τα όσα έχουν προβλεφθεί με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα μπάχαλο, σύμφωνα με καταγγελίες περίοικων.

Ειδικότερα πριν ένα χρόνο περίπου, υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων τοποθέτησαν στην οδό Ν. Σπηλιάδου, στα Πέντε Αδέλφια και στον Ψαρομαχαλά, σήμανση που επιτρέπει την στάθμευση αυτοκινήτων τα οποία είναι εφοδιασμένα με κάρτα μόνιμου κάτοικου.

Όταν τοποθετήθηκαν οι πινακίδες ήταν σκεπασμένες, όμως εδώ και 20 περίπου ημέρες αποκαλύφθηκαν, σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάτοικοι της Παλιάς Πόλης.

Πινακίδες Ναύπλιο 5 αδέρφια μόνιμοι κάτοικοι (1)
Φώτο: anagnostis

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, αρκεί να κάνει κανείς μια βόλτα για να διαπιστώσει ότι η κατάσταση παραμένει η ίδια με πριν και ότι κανένα αυτοκίνητο δεν φέρει κάρτα στάθμευσης, αφού δεν υπάρχει καμία μέριμνα για την εφαρμογή του μέτρου από τις δημοτικές ή αστυνομικές αρχές.

Έτσι η ταλαιπωρία των ελάχιστων κατοίκων που έχουν παραμείνει στο Παλιό Ναύπλιο, συνεχίζεται εδώ και χρόνια.

Αν βρεθεί κοντινή θέση στάθμευσης δεν την αφήνουν γιατί μετά πρέπει να ψάξεις αρκετά για να βρεθεί πάρκινγκ, με αμφίβολα αποτελέσματα, καθώς στα σημεία αυτά που έχουν προβλεφθεί για τους μόνιμους κατοίκους παρκάρουν συνήθως αυτοκίνητα επισκεπτών δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τη ζωή των γηγενών.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ναύπλιος

    Και να ήταν το μόνο μπάχαλο στην πόλη μας….Εκείνο όμως το οποίο πράγματι γεννά ερωτηματικά είναι η στάση του αρμόδιου τμήματος τροχαίας της πόλης. Το καλοκαίρι που διανύουμε υπάρχει εμφανής απουσία ελέγχου της αστυνομίας, αλλά και του λιμενικού στις περιοχές ευθύνης τους, όσο αφορά την στάθμευση και την κυκλοφορία στο ιστορικό κέντρο. Αποτέλεσμα ο καθένας παρκάρει όπου θέλει χωρίς συνέπεια.
    Ακόμα και στους δρόμους ,που περιτριγυρίζουν τον ιστορικό ναό της Παναγίας ,το βράδι από την μία πλευρά υπάρχουν μπάρ και από την άλλη σταθμευμένα αυτοκίνητα των θαμώνων τους. Η Αστυνομία απούσα….
    Κρίμα για τον πολιτισμό της πόλης , ο οποίος δεν χαρακτηρίζεται θετικά από αυτό το μπάχαλο.
    Αντιληπτό ,ότι οι ευθύνες ανήκουν στις δημοτικές αρχές.

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis