home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Αρχή με τους Δήμους Άργους-Μυκηνών και Επιδαύρου και συνέχεια με τους υπόλοιπους Δήμους του νομού
Σχοινοχωρίτης-Γκιολής διανομή τροφίμων

Ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου, στο κτίριο της Περιφερειακή Ενότητας Αργολίδας στο Ναύπλιο, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και του Τάσου Γκιολή, η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η διανομή ξεκίνησε από τους δικαιούχους του Δήμου Άργους-Μυκηνών, των οποίων τα επίθετα αρχίζουν από τα γράμματα Α-Κ, ενώ παράλληλα οι δικαιούχοι Ρομά του ίδιου Δήμου παρέλαβαν τα τρόφιμα από το κτίριο του Παλαιού Δημαρχείου των Μύλων.

Στο Δήμο Επιδαύρου, η διανομή στους 100 δικαιούχους του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό.

Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας
Φωτο : Π.Ε. Αργολίδας

Αύριο, Τετάρτη 29 Ιουνίου, θα διανεμηθούν τρόφιμα στους δικαιούχους του Δήμου Άργους-Μυκηνών τα επίθετα των οποίων αρχίζουν από Λ-Ω, στο κτίριο της ΠΕ στην παραλιακή οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου, και η διανομή στους δικαιούχους του Δήμου Ερμιονίδας στο αμαξοστάσιο του Δήμου, στην περιοχή Αυλώνα Κρανιδίου, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η διανομή στους δικαιούχους του Δήμου Ναυπλιέων, στο κτίριο της ΠΕ, ενώ οι δικαιούχοι Ρομά του Δήμου θα παραλάβουν τα τρόφιμα από το λιμάνι της πόλης, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis