home design 800x400
home design 1170Χ320

Λακωνία: Στο στόχαστρο του Επιμελητηρίου οι απάτες κατά επαγγελματιών

Ενημερωτική ημερίδα για τους τρόπους εξαπάτησης και την αντιμετώπισή τους
Απάτη 1 1

Στο στόχαστρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, με τη διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στο Γύθειο, μπαίνουν οι απάτες κατά επαγγελματιών, που παρουσιάζουν κατακόρυφη αύξηση το τελευταίο διάστημα στην Πελοπόννησο.

Ήδη αρκετοί επιτήδειοι έχουν καταφέρει να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά από επαγγελματίες της περιοχής με διάφορα τεχνάσματα και η διοργάνωση της ημερίδας με θέμα: «Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών» έχει ως στόχο την ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου σχετικά τους τρόπους που συνήθως χρησιμοποιούνται αλλά και το πώς οι επαγγελματίες μπορούν να το αντιληφθούν έγκαιρα και να προστατευθούν.

Απάτη χάκερ
Φωτό: Αρχείο

Ομιλητής θα είναι ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, Αστυνόμος Β’ Παναγιώτης Λυμπέρης, ενώ η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω livestreaming από τη σελίδα του Επιμελητηρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι θύματα απάτης έχουν πέσει πρόσφατα τόσο στη Λακωνία όσο και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου έχουν πέσει πολλοί επαγγελματίες και τόσο το Επιμελητήριο Λακωνίας όσο και άλλα περιφερειακά Επιμελητήρια έχουν επικεντρωθεί στην ενημέρωση των μελών τους για το θέμα αυτό.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis