home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Λεωφορείο για συνταξιούχους από το Άργος στην Αθήνα

Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Άργους δηλώνει συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος - Τα αιτήματα.

To Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Άργους-Μυκηνών συμμετέχει την Παρασκευή 24 Ιουνίου στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην Αθήνα και την πορεία στο πρωθυπουργικό μέγαρο που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Λεωφορείο θα μεταφέρει δωρεάν συνταξιούχους και από το Άργος στην Αθήνα, αναχωρώντας στις 8.30 της Παρασκευής από την πλατεία της Λαϊκής Αγοράς, όπως θα συμβεί και με άλλα σωματεία συνταξιούχων του νομού.

Τα κύρια αιτήματα των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, όπως αναφέρουν ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Άργους-Μυκηνών Μιχάλης Παπαδημητρίου και ο γεν. γραμματέας Παναγιώτης Μερμίγκης είναι τα εξής:

  • Κατώτερη σύνταξη στα 650 Ευρώ από τα 384 που είναι σήμερα. Οι κατώτερες συντάξεις φθάνουν να καλύψουν τις 15 ημέρες και οι μεγαλύτερες τις 22 ημέρες τον μήνα.
  • Να αποδοθούν η 13η και 14η σύνταξη που μας έκοψαν.
  • Να εκδοθούν άμεσα οι συντάξεις, να σταματήσει η κοροϊδία με τα λογισμικά και τις ιδιωτικές εταιρίες που τα διαχειρίζονται, να σταματήσουν οι περικοπές στα εφάπαξ.
  • Να αποδοθούν τώρα οι παρακρατημένες συνδρομές στις συνδικαλιστικές οργανώσεις.
  • Να γίνει τώρα άμεσα πρόσληψη γιατρών, νοσηλευτών στα νοσοκομεία, να ανοίξουν αυτά που έχουν κλείσει. Να δημιουργηθούν παντού δημόσιες δομές οίκων ευγηρίας.
  • Να καταργηθεί η αντεργατική – αντιλαϊκή – αντιασφαλιστική νομοθεσία και η φοροληστεία. Να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας από την ακρίβεια.
  • Να ανακεφαλαιοποιηθούν τώρα τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
  • Όχι στον καταστρεπτικό ιμπεριαλιστικό πόλεμο με την βάρβαρη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, την οποία καταδικάζουμε, απαιτούμε να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Χώρας μας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button