home design

Λακωνία: Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στη Σπάρτη

Συναντήσεις με φορείς εν όψει προεκλογικής περιόδου

Στη Λακωνία θα βρεθεί αύριο, Πέμπτη 23 Ιουνίου, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς στη Σπάρτη και άλλες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας, εν όψει μάλιστα της θερμής προεκλογικής περιόδου που επίκειται και μετά τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού για πιθανές πρόωρες κάλπες το φθινόπωρο.

Κυβερνητικά αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη θα βρεθούν στον Πελοποννησιακό νομό, στα πλαίσια της κινητικότητας που έχει ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το κόμμα, τους βουλευτές και τους πολιτευτές του.

Το κλιμάκιο αποτελούν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο γενικός διευθυντής της Ν.Δ., Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας του Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης.

Όλα δείχνουν ότι τελικά, με ομολογία ή μη, η προεκλογική περίοδος έχει χτυπήσει καμπανάκι και οι επισκέψεις κλιμακίων του κυβερνώντος κόμματος αλλά και της αντιπολίτευσης ανά την Πελοπόννησο θα αρχίσουν να πυκνώνουν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version