home design 800x400

Ερμιονίδα: Στην τελική φάση κατασκευής τα γήπεδα Ερμιόνης και Πορτοχελίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων-Συνέχεια με το 5χ5 στην Π. Επίδαυρο

Στην τελική φάση κατασκευής μπαίνουν τα γήπεδα Ερμιόνης και Πορτοχελίου στην Ερμιονίδα, καθώς ξεκίνησαν χθες, Σάββατο 18 Ιουνίου, οι εργασίες για τη βελτίωση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων με την τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα , ενώ σειρά παίρνει και το γήπεδο 5χ5 στην Παλαιά Επίδαυρο.

Φωτό: Αρχείο

«Οι δεσμεύσεις μας βήμα-βήμα και σταθερά γίνονται πραγματικότητα. Όσα οραματιστήκαμε, αφουγκραζόμενοι τις τοπικές κοινωνίες υλοποιούνται. Μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τους συμπολίτες μας, καθώς όσα εξαγγείλαμε παίρνουν σάρκα και οστά», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, επισημαίνοντας ότι οι εργασίες αποτελούν το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2018.

Φωτό: Αρχείο

«Με οργάνωση, πρόβλεψη και συνεχή επίβλεψη φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε τα έργα να μπαίνουν στην τελική τους φάση.Δε θα πρέπει φυσικά να παραλείψω ν’αναφέρω πως με την αγαστή συνεργασία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με την Ε.Π.Σ. Αργολίδας, προχωρούν όλα τα προγραμματισμένα Αθλητικά έργα από το 2018. Ο αθλητικός χάρτης της περιοχής μας αλλάζει!», τόνισε ο κ. Σιδέρης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ δήλωσε υπερήφανος, καθώς πριν την επανεκλογή της η διοίκηση μιλούσε για επανεκκίνηση του Αργολικού ποδοσφαίρου και τώρα θεωρεί πως μπορεί να «κοιτά στα μάτια» όλους όσοι τη στήριξαν και την εξέλεξαν εκ νέου διοίκηση, καθώς θεωρεί πως εργάζεται προς την σωστή κατεύθυνση ώστε το ποδόσφαιρο της περιοχής να φτάσει εκεί που αξίζει.

Φωτό: Αρχείο

«Γι’ ακόμη μια φορά θέλω να επαναλάβω πως τα έργα δεν έχουν ονοματεπώνυμο, ανήκουν σε όλους τους πολίτες. Εμείς ως αιρετοί απλά είμαστε υποχρεωμένοι ν΄αναδεικνύουμε και να υλοποιούμε τα αιτήματα τους», κατέληξε ο κ. Σιδέρης.

Ερμιόνη και Πορτοχέλι αποκτούν λοιπόν σύγχρονα γήπεδα ενώ και η Παλαιά Επίδαυρος δεν θα αργήσει να «υποδεχτεί» το νέο γήπεδο 5χ5.

Σχόλια

Exit mobile version