home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Ελλάδα

1 ώρα από το Σύνταγμα, 10€ βενζίνη, 100 σκαλοπάτια και φθάσατε στην ομορφότερη παραλία της Αττικής

Μπορεί να απέχει μόλις 50χλμ από το κέντρο της Αθήνας όμως θα πιστέψετε πως κολυμπάτε σε μια από τις ομορφότερες και πιο καθαρές παραλίες του Αιγαίου

1 ώρα από την Πλατεία Συντάγματος, 10€ βενζίνη και 100 σκαλοπάτια σας χωρίζουν μόλις από την ωραιότερη παραλία της Αττικής.

Τόσο απέχει η παραλία ΚΑΠΕ από το κέντρο της Αθήνας και περίπου τόσο είναι και το οικονομικό κόστος για να απολαύσετε το μπάνιο σας στην μακράν ωραιότερη παραλία της Αττικής.

Μπορεί να απέχει μόλις 50χλμ από το κέντρο της Αθήνας όμως θα πιστέψετε πως κολυμπάτε σε μια από τις ομορφότερες και πιο καθαρές παραλίες κάποιου νησιού του Αιγαίου.

Αν τελικά επιχειρήσετε να επισκεφθείτε την παραλία ΚΑΠΕ μην παραλείψετε κατά την δύση του ηλίου να απολαύσετε το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο που απέχει μόλις 10 λεπτά. Θα σας μείνει αξέχαστο.

Βίντεο: Up Stories

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button