home design 800x400
home design 1170Χ320

Στη νέα απόφαση για δημοσιεύσεις του δημοσίου ο «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ»

Η απόφαση είναι σε πλέον ισχύ και καθορίζει τις εβδομαδιαίες και ημερήσιες περιφερειακές και τοπικές εφημερίδες που έχουν τη δυνατότητα καταχώρησης δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου
Πρωτοσέλιδο Αναγνώστης

O έντυπος ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ συμπεριλαμβάνεται για μία ακόμα φορά, στην απόφαση της Διεύθυνσης Εποπτείας ΜΜΕ, τμήμα μητρώων και διαφάνειας, της Γενικής Γραμματείας και Επικοινωνίας, η οποία είναι σε πλέον ισχύ και καθορίζει τις εβδομαδιαίες και ημερήσιες περιφερειακές και τοπικές εφημερίδες που έχουν τη δυνατότητα καταχώρησης δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, στην ενότητα Brand trust scores της ετήσιας έκθεσης Digital News Report 2022 Reuters, o Τοπικός – Περιφερειακός Τύπος βαθμολογείται με άριστα, κερδίζοντας το 55% της εμπιστοσύνης του κόσμου, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση συγκριτικά με επώνυμα Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ με έδρα το Ναύπλιο του νομού Αργολίδας, στην Πελοπόννησο αναφέρεται στην απόφαση Ε/217/17-6-2022, την οποία πρέπει να τηρούν οι φορείς του δημοσίου και είναι στο ηλεκτρονικό μητρώο του περιφερειακού τύπου, αφού έχει, όπως εδώ και 25 χρόνια, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που απαιτούνται.

Φυσικά, θα πρέπει και οι φορείς του δημοσίου να τη λάβουν υπόψιν και να εφαρμόζουν το νόμο της ίσης κατανομής των δημοσιεύσεων, γιατί στην Αργολίδα παρατηρείται κάποιες υπηρεσίες να τον παραβιάζουν. Και αν συνεχίσουν θα υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπονται.

screenshot 768
screenshot 769

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis