home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΗλεία

Ηλεία: Κι’ όμως συνέβη! Το αυτοκίνητό του πέρασε από πάνω του και τον πάτησε

Στο νοσοκομείο με κατάγματα ο 55χρονος που προσπάθησε ανεπιτυχώς να σταματήσει την πορεία του οχήματός του με τα χέρια.

Ένα πρωτοφανές και συνάμα σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα στο Χάβαρι Ηλείας. Το ίδιο του το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω του και τον πάτησε, με τον 55χρονο να προσπαθεί να σταματήσει το όχημά με τα ίδια του τα χέρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 55χρονος πήγε σπίτι του για να πάρει πράγματα που είχε ξεχάσει, ωστόσο όπως φαίνεται δεν είχε σηκώσει όσο έπρεπε το χειρόφρενο στο όχημά του. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να κυλήσει στον δρόμο.

Άμεσα ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και χωρίς δεύτερη σκέψη προσπάθησε να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου του με τα χέρια του. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ήταν δυνατό, με τον άτυχο άνδρα μετά από λίγο να παρασύρεται από το όχημα και να βρίσκεται κάτω από τις ρόδες του. Ως συνέπεια αυτής της ενέργειάς του, ο 55χρονος υπέστη κατάγματα σε αρκετά σημεία του σώματός του.

Άμεσα βρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον διακόμισε στο Νοσοκομείο του Πύργου προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button